Kesäkampanjan alennuskoodit
Alennuskoodit
Valitse yksi etu alla olevista:

10% lisäalennus: Lisäalennus kaikista ennakkomaksettavista tuotteista koodilla LK10KESÄ.

SF Anytime -vuokraleffa kaupan päälle: Syötä kassalla koodi SFLEFFA20 ja saat yhden vuokraleffan ilmaiseksi. Elokuvan voi lunastaa 31.7. saakka. Koodeja jaossa 500.

BookBeat: Kokeile BookBeatia kuukausi veloituksetta! Tilaa mikä tahansa lehti ja syötä kassalle alennuskoodi BOOKBEAT. Koskee vain asiakkaita, jotka eivät ole kokeilleet aiemmin BookBeatia.

Syötä koodi kassalla "Alennuskoodi"-kenttään ja paina OK aktivoidaksesi. Alennuskoodeja ei voi yhdistää samassa tilauksessa.

Kampanja on voimassa 31.7. saakka. 1 nro 1 € -tarjoukset ovat voimassa rajoitetun ajan tai niin kauan kuin lehtiä riittää. Ostorajoituksena 1 kpl kutakin näytelehteä/ talous.

10% alennuksen saa ennakkomaksettavista tuotteista. Ennakkomaksettavat tuotteet maksetaan kortilla, verkkopankissa tai Klarna-laskulla. Alennusta ei saa kustantajalaskutteisista lehdistä. SF Anytime ja BookBeat -koodit voi käyttää minkä tahansa tilauksen yhteydessä.

Lehtien vuosikerrat kampanjahintaan


Tilaa lehti vuodeksi ja säästä selvää rahaa!
Tilaa vuosikerta kampanjahintaan osoitteesta Lehtikuningas.fi! Tilaamalla lehden vuodeksi kerrallaan varmistat, että hinta pysyy alhaisena mahdollisimman pitkään. Lehti suoraan postilaatikkoosi vuoden ympäri! Tilaa vuosikerta nyt itsellesi tai lahjaksi ja hyödynnä erikoistarjoukset!

Lyhyen tilauspätkän tilaaminen saattaa usein houkuttaa halvan hinnan vuoksi. Jos viihdyt lehden parissa ja haluat jatkaa tilausta yksittäisten numeroiden jälkeen, muuttuu tilaus yleensä tarjouskauden jälkeen normaalihintaiseksi. Maksat silloin siis tulevista lehdistä paljon enemmän kuin kokeilujaksosta. Tilaamalla lehden vuodeksi kerrallaan tiedät ainakin seuraavan vuoden mitä lehti täsmälleen maksaa!

Vuosikerta on myös suosittu lahja. Moni asiakkaistamme tilaa läheiselleen tämän suosikkilehden lahjaksi toistuvasti vuosittain. Tätä varten me lähetämme monien tilauksien uusimisesta sähköpostitse muistutusviestin, jos tilaus on ollut määräaikainen. Siten muistat aina uudistaa tilauksen ajallaan eikä lehtiä jää puuttumaan välistä.

Vältä jatkuva hintojen tarkkailu tilaamalla lehti vuodeksi kampanjahintaan! Parhaat tarjoukset löydät osoitteesta Lehtikuningas.fi.
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D