Lehden vuosikerta kampanjahintaan

Tilaa lehti vuodeksi ja säästä selvää rahaa!
Tilaa vuosikerta kampanjahintaan osoitteesta Lehtikuningas.fi! Tilaamalla lehden vuodeksi kerrallaan varmistat, että hinta pysyy alhaisena mahdollisimman pitkään. Lehti suoraan postilaatikkoosi vuoden ympäri! Tilaa vuosikerta nyt itsellesi tai lahjaksi ja hyödynnä erikoistarjoukset!

Lyhyen tilauspätkän tilaaminen saattaa usein houkuttaa halvan hinnan vuoksi. Jos viihdyt lehden parissa ja haluat jatkaa tilausta yksittäisten numeroiden jälkeen, muuttuu tilaus yleensä tarjouskauden jälkeen normaalihintaiseksi. Maksat silloin siis tulevista lehdistä paljon enemmän kuin kokeilujaksosta. Tilaamalla lehden vuodeksi kerrallaan tiedät ainakin seuraavan vuoden mitä lehti täsmälleen maksaa!

Vuosikerta on myös suosittu lahja. Moni asiakkaistamme tilaa läheiselleen tämän suosikkilehden lahjaksi toistuvasti vuosittain. Tätä varten me lähetämme monien tilauksien uusimisesta sähköpostitse muistutusviestin, jos tilaus on ollut määräaikainen. Siten muistat aina uudistaa tilauksen ajallaan eikä lehtiä jää puuttumaan välistä.

Vältä jatkuva hintojen tarkkailu tilaamalla lehti vuodeksi kampanjahintaan! Parhaat tarjoukset löydät osoitteesta Lehtikuningas.fi.
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D