Ristikot

RistikotAivot ovat melkein kuin lihas. Jos sitä ei treenata niin se menettää tehokkuuden ja voiman. Ristikoiden ratkominen on parasta harjoitusta. Lisäksi se on myös hauska koko perheen harrastus.

Ristikot tarjoavat hauskaa viihdettä ja haasteita koko perheelle.

Yksi ja kaikki

Saadaksemme kaiken hyödyn irti tulisi meidän ratkoa ristikoita päivittäin. Monet ihmiset myös pitävät päivittäisistä rutiineista. Ristikot kehittävät ja ylläpitävät sekä muistia, että sanastoa. Pidä ristikkolehti aina mukana, se on kullanarvoinen matkoilla ja odotushuoneissa.

Aloittelijoille ja vaativampaan makuun

Valikoimastamme löydät ristikkolehdet edullisesti. Lisäksi voit aina voittaa jotain kilpailuista ja samalla kehität aivojasi. Harjoituksen avulla voit kehittyä ristikkomestariksi. Ristikkolehdet sisältävät myös paljon muita pelejä ja tehtäviä.

Valikoimamme lehdistä löydät erilaisia vaikeusasteita ja teemoja. Meiltä löydät ristikkolehdet lapsille ja varttuneille.

Lue lisää...
Piilota suodatin
Mitä olet etsimässä? Meillä on 0 lehteä kategoriassa Ristikot.Lajittele ja löydä etsimäsi!
Tilaajalahja:
Yhteishintaan
Suosituimmat: 0 - 9
Hinta: 10 - 270
Tämän kategorian lehdistä ajanvietettä kaiken ikäisille ja tasoisille ristikkojen ystäville. Sudokut ja ristikot tarjoavat viihdyttävää ajanvietettä ja aivojumppaa pitkäksi ajaksi. Sudoku Ässä, Tähti-Ristikot, Lempi-Kryptot ja monet muut tarjoavat tekemistä pitkäksi aikaa. Tilaa sudoku- ja ristikkolehdet netistä, ja aloita tehtävien ratkominen!
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D