• Ei puhelinmyyntiä
  • Turvalliset maksutavat
  • Suomen suurin valikoima
  • Viherpiha

Tuotekuvaus Viherpiha lehti

Viherpiha ilmestyy 12 kertaa vuodessa ja tarjoaa nimensä mukaisesti parhaat vinkit pihalle ja puutarhaan. Viherpiha on ollut kaikkien viherpeukaloiden oma lehti jo vuodesta 1994.

Viherpiha kertoo sinulle kuinka teet puutarhastasi entistäkin viihtyisämmän. Se antaa vinkit puutarhanhoitoon ja hyötykasvien kasvatukseen. Viherpiha esittelee lähiruoan, luomun ja ekologisuuden trendikkäästä näkökulmasta. Tilaa Viherpiha ja tee puutarhastasi viihtyisä vinkkien avulla! Viherpihasta löydät kaikki pihaideat, koristekasvit, hyötykasvit ja puutarhan työt.

Viherpiha tarjoaa jokaiseen vuodenaikaan sopivia vinkkejä, sillä se ilmestyy kuukausittain. Tämä lehti pursuaa ihania unelmia, vankkaa kasvitietoa, harrastajien kokemuksia ja ammattilaisten neuvoja unelmien puutarhan suunnitteluun ja rakentamiseen. Lehden teemoja ovat mm. pihasuunnittelu, kasvinsuojelu, kesäkukat, huonekasvit, puiden ja pensaiden leikkaus, perennat, komposti ja kasvimaa. Mukana myös Viherpihan Allakka-liite, joka muistuttaa ajankohtaisista puutarhatöistä.

Viherpihan lukijan ei tarvitse olla puutarhanhoidon asiantuntija, vaan lehti sopii myös vasta-alkajille. Uudet ideat ja yksinkertaiset ohjeet sopivat kaikille. Lehden sivut ovat täynnä toinen toistaan upeampia puutarhoja Suomesta ja maailmalta. Myös lukijat pääsevät esittelemään omansa ja inspiroimaan muita lukijoita.

Viherpiha-lehden avulla sinusta tulee trendikäs, sillä lähiruoka, luomu ja ekologisuus ovat tällä hetkellä vallitsevia ihanteita. Tilaa heti itsellesi ja inspiroidu! Viherpiha on myös toivottu lehtilahja. Meillä Lehtikuninkaalla on aina edulliset kampanjahinnat.

HUOM! Tarjoukset ovat voimassa uusille tilaajille kotimaassa. Edellisestä tilauksesta on näin ollen täytynyt kulua vähintään 100 vuorokautta.

Läs mer
Fäll ihop

Arviot Viherpiha

4
Helena Huttunen
Jos olisi määräaikainen .Saattaisin jopa tilata.Kiitos
2
Sini
Aika paljon kuvia ja vähän tietoa.
5
Ruth
Yksi parhaista lehdistä,mitä tiedän.kiitos!

Viherpiha

Julkaisua / vuosi: 
12
Kieli: 
Suomi
Arvostelu: 3.7 (3 ääntä)

Tarjoukset

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle