• Ei puhelinmyyntiä
 • Turvalliset maksutavat
 • Suomen suurin valikoima
 • Rondo

Tuotekuvaus Rondo lehti

"Tervetuloa musiikkilehti Rondon maailmaan! Olemme intohimoisia musiikin ystäviä ja haluamme tarjota lukijoillemme ainutlaatuisen ja kiehtovan katsauksen musiikin monimuotoiseen maailmaan.
Rondo on suunniteltu viemään sinut syvemmälle musiikin kiehtovaan universumiin. Olitpa sitten klassisen musiikin, jazzin, popin, rockin tai elektronisen musiikin fani, meillä on sinulle jotain erityistä. Tutustumme niin uusiin ja lupaaviin artisteihin kuin myös tunnettuihin ja legendaarisiin muusikoihin. Kerromme heidän tarinansa, tutkimme heidän musiikkinsa taustaa ja jaamme tuoreimmat uutiset ja arviot.
Rondon monipuoliset artikkelit tarjoavat syvällisempää tietoa musiikista. Saatamme pureutua tiettyyn genreeseen ja sen kehitykseen, tutkia musiikillisia tyylisuuntia tai esitellä ikonisia albumeita.
Emme unohda myöskään konsertteja ja festivaaleja, sillä ne ovat elämyksiä, jotka herättävät musiikin todelliseen loistoonsa. Ja tietenkin, haastattelemme alan ammattilaisia ja muusikoita, jotta saisit sisäpiirin näkemyksen musiikin maailmasta.
Meille musiikki on enemmän kuin vain ääniä - se on taidetta, joka koskettaa syvällä tasolla. Liity mukaan musiikin matkalle Rondon seurassa. Olipa musiikki sinulle harrastus, ammatti tai elämäntapa, me haluamme innostaa ja ilahduttaa sinua musiikin maailmassa.
Rondo on sinun musiikkilehtesi, joka pitää sinut ajan tasalla, herättää ajatuksia ja auttaa sinua syventymään musiikin syvyyksiin.
Tilaa Rondo ja monet muut musiikkilehdet kampanjahintaan osoitteesta Lehtikuningas.fi.

Voit tilata meiltä myös yhdistelmäpaketin tästä:
Rondo Total
"

Läs mer
Fäll ihop

Arviot Rondo

1
Kari
Huono
0
LEHTIKUNINGAS
Hei Tapio! Peruustus tulee tehdä suoraan kustantajalla. Rondon kustantaja on: Classicus ja heidän as.palv.numero: 03 225 1948.
0
tapio juvala
lopetan rondo-lehden tilauksen sen päätyttyä,kiitos.

Rondo

Julkaisua / vuosi: 
9
Kieli: 
FI
Arvostelu: 3 (2 ääntä)
1. Valitse tilaustapa
2. Valitse tarjous
 • 4 nroa:
  58,00
  * Määräaikainen
 • 9 nroa:
  129,00
  * Määräaikainen

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle