Katso ehdotuksia Tarvitsetko apua täydellisen lahjan löytämiseen? Käytä lahjaopastamme! X
Musiikki & Elokuva

Musiikki & Elokuva

Tästä kategoriasta löydät kaikki artisteista näyttelijöihin ja musiikista elokuviin. Kaikki genret ovat edustettuna. Voit lukea esimerkiksi seuraavista aihealueista: sci-fi, rock, pop, sarjakuvat ja ooppera. Valikoimasta löytyy sekä kotimaisia, että ulkomaisia lehtiä. Lähde matkalle Hollywoodin backstagelle.

Lue uusimmat HI-FI –uutiset ja uutiset elämästä valkokankaan takana.

Me kaikki olemme ihmisiä

Usein hohdokkaat elokuvatähdet ja hoikat popdiivat eivät vaikuta ollenkaan todellisilta ihmisiltä. Löydä lehti, joka käsittelee kiinnostuksesi kohdetta ja elämää valkokankaan ja glamourin takana. Elokuvat ja musiikki ovat todellisten ihmisten tekemää taidetta.

Elokuvat & musiikki kategoria kattaa koko viihdemaailman. Lue japanilaisia sarjakuvia tai arvosteluja oopperasta. Huikea budjetti ja henkilökohtainen draama ovat usein suurien klassikoiden takana. Laajasta valikoimastamme löydät kaikki tarinat.

Lue lisää...
Piilota suodatin
Mitä olet etsimässä? Meillä on 59 lehteä kategoriassa Musiikki & Elokuva.Lajittele ja löydä etsimäsi!
Tilaajalahja:
Yhteishintaan
Suosituimmat: 0 - 9
Hinta: 15 - 983
Teknologia muokkaa taidetta

Hi-fi teknologia kehittyy jatkuvasti. Tästä kategoriasta löydät lehdet joiden avulla pysyt kehityksen vauhdissa. Tiedätkö esimerkiksi kuinka modernin teatterin lava toimii? Lue ja opi tekniikasta lavasteiden takana. Valikoimastamme musiikki ja elokuva-aiheisia lehtiä löydät kaiken alaan liittyvän.

Hyppää taiteen ja teknologian maailmaan. Lue suurimmista tähdistä ja kaikesta glamour ulkokuoren takana.