• Ei puhelinmyyntiä
  • Turvalliset maksutavat
  • Suomen suurin valikoima
  • Kotipuutarha

Tuotekuvaus Kotipuutarha lehti

Kotipuutarha – Pintaa syvemmältä Kotipuutarha-lehti on suomalaisen puutarhaharrastajan luottoystävä. Lehdestä saat inspiraatiota ja konkreettisia neuvoja puutarhanhoitoon ekologisesti ja pihaluontoa säästäen.
Kotipuutarha on uudistunut!
Lehden sisältö on tarkoin mietitty palvelemaan monipuolista harrastajajoukkoa. Kotipuutarhan sivuilla pääset tutustumaan kiinnostaviin kotimaisiin puutarhoihin ja tapaamaan taitavia harrastajia, jotka jakavat parhaat vinkkinsä.
Tuoreille viherpeukaloille Kotipuutarha antaa helppoja ohjeita, joiden avulla onnistuvat siementen kylvö, taimien kasvattaminen, kasvien istuttaminen, maaperän hoito, lannoittaminen, puiden ja pensaiden leikkaaminen, sadon kasvattaminen ja korjaaminen ja monet muut puutarhan puuhat.
Keittiötarhuria ilahduttavat monipuoliset viljelyvinkit aina siementen kylvämisestä sadonkorjuuseen ja säilöntään. Kotipuutarha esittelee kauden kiinnostavimmat hyötysiemenet, antaa lajikohtaisia kasvatusohjeita sekä vinkkejä omavaraisuuden edistämiseen.
Intohimoinen harrastaja uppoutuu botaanisiin kasviesittelyihin sekä kirjoituksiin puutarhakulttuurista ja -historiasta, maisema-arkkitehtuurista ja alan kansainvälisistä ilmiöistä. Kotipuutarha opastaa myös vaativampiin kokeiluihin, kuten vaikkapa kasvien erilaisiin lisäystapoihin.
Kotipuutarhan kanssa nautit kasvun kauneudesta ja onnistut varmasti!
Lehteä täydentää monipuolinen digisisältö
Kun valitset 10 numeron kestotilauksen, saat digitunnukset Kotipuutarhan näköislehtiin sekä tilaajakirjautumisen takaa löytyviin nettiartikkeleihin, joita julkaisemme vuoden 2023 aikana peräti 100 kpl.
Kotipuutarha ilmestyy 9 kertaa vuodessa. Touko-kesäkuun lehti on muhkea, 100-sivuinen kaksoisnumero. Puutarhaliitto ry on julkaissut alan johtavaa harrastelehteä jo vuodesta 1941.
Tilaa nyt Kotipuutarha itselle tai lahjaksi kampanjahintaan Lehtikuningas.fi -sivustolla! Normaalihinnat vuonna 2023: Kestotilaus 95 €/vuosi, määräaikainen tilaus 105 €/vuosi.

Läs mer
Fäll ihop

Arviot Kotipuutarha

5
Lasse Ekman
Vuosien saatossa olen nauttinut lehden kanssa puutarha askarteluun ajasta! Mielenkiintoinen juttu joka pitää sisällään lukuhetkien vietossa.
5
Riitta
Aikaisemmin, kun tilasin lehteä, se ilahdutti nimenomaan ammattimaisuudellaan ja korkeatasoisuudellaan. Pakkohan se on tilata taas!
5
Annika
Ihanaa että lehdestä on hyvä tarjous joululahjaksi! Tilaan Kotipuutarhan aina kummitädilleni ja se on hänen lempilehtensä.
5
Sini
Nautin joka lehdestä alusta loppuun. Tämä on ehdottomasti paras suomalaisista puutarhalehdistä. Hyvää tietoa ja paljon ideoita.
5
veikko niemelä
erittäin hyvä
5
ilpo tiihonen
muhkea paketti vehreyksiä, vihreyksiä ja punerrusta! hyvä kun on käytännön neuvoja + kukkaisestetiikkaa. Että viiniä voi viljellä Suomessakin - se oli uutta.
5
kirsi peltonen
Erittäin hyvä lehti, monipuolinen.
0
Multakynsi
Saamani Kasvata herkkuja -lahjaopas on aivan super! Siitä saa juuri tarvittavat ohjeet kasvimaan laittoon, mutta ei mitään yli ymmärryksen menevää. Aloittelijakin pysyy kärryillä.
0
Sari
Olen samaa mieltä, että Kotipuutarha on paras ja inspiroivin lehti mitä tiedän. On täysin hintansa arvoinen!
0
Sanna Leinonen
Olen lukenut monia kotimaisia ja ulkolaisia puutarhalehtia, mutta Kotipuutarhasta saan parhaat ideat omaan pihaani. On juhlapäivä, kun se ilmestyy.

Tarjoukset

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle