• Ei puhelinmyyntiä
  • Turvalliset maksutavat
  • Suomen suurin valikoima

Lehtiapaja

Arvoisa asiakkaamme,

Sinut siirrettiin uudelle Lehtikuningas -sivustolle, mutta älä huoli, löydät kaikki Lehtiapajan tarjoukset täältä. Valitse vain määräaikainen vaihtoehto, niin tilauksesi päättyy jatkossakin automaattisesti.

Sivuston ulkoasu ja sisältö ovat päivitetty ja optimoitu tarjoamaan sinulle entistäkin parempi käyttökokemus. Löydät kaikki Lehtiapaja.fi -sivuston määräaikaiset tarjoukset jatkossa täältä Lehtikuningas.fi -sivustolta. Nyt voit valita määräaikaisten tarjousvaihtoehtojen lisäksi myös kestotilaustarjouksen halutessasi ja sinun on helpompi vertailla tarjoushintoja. Kestotilaukset ovat usein määräaikaisia tilauksia edullisempia.

Lehtikuningas ja Lehtiapaja -sivustot ovat jakaneet saman omistajan ja lähes samat tarjoukset jo vuosikymmenen.  Ainoa ero on ollut, että Lehtiapajalta on ollut ostettavissa vain määräaikaisia tilauksia. Haluamme tehdä hintojen vertailun sinulle mahdollisimman helpoksi ja siitä syystä tulet löytämään kaikki tarjoukset yhdeltä sivustolta jatkossa.

Kiitos sinulle, että olet asiakkaamme jatkossakin! Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Ystävällisin terveisin,
Lehtiapaja.fi tiimi

lehtiapaja

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle