• Ei puhelinmyyntiä
 • Turvalliset maksutavat
 • Suomen suurin valikoima
 • Scandinavian Retro

Tuotekuvaus Scandinavian Retro lehti

Scandinavian Retro – Klassista sisustussuunnittelua ja muotoilua 50-, 60- ja 70-luvuilta

Scandinavian Retro on aikakauslehti, joka keskittyy sisustussuunnitteluun ja muotoiluun pääasiassa 50-, 60- ja 70-luvuilta. Lehti yhdistää retroklassikot, kuten Stig Lindberg -kupit, tiikkipussit, lepakkonojatuolit, suurikuvioiset 60-luvun kankaat ja tyylikkäät työvalaisimet, luoden nostalgista tunnelmaa ja inspiroivia sisustusideoita.

Ainutlaatuiset hintaoppaat ja upeita kotiraportteja

Jokaisessa Scandinavian Retro -numerossa on ainutlaatuisia hintaoppaita posliinista, keramiikasta, huonekaluista ja käyttötavaroista. Näiden oppaiden avulla lukijat voivat arvioida retroaarteidensa arvoa ja löytää uusia keräilykohteita. Kotiraportit tarjoavat inspiroivia esimerkkejä siitä, kuinka yhdistellä eri aikakausien muotoilua tyylikkäästi ja persoonallisesti.

Retrokuvia ja osoitteita edullisiin kohteisiin

Lehden upeat retrokuvat vievät lukijan ajassa taaksepäin ja esittelevät aikakauden ikonista muotoilua. Lisäksi Scandinavian Retro tarjoaa osoitteita edullisiin kohteisiin, joista voi löytää vintage aarteita ja täydentää omaa kokoelmaansa.

Tilaus Scandinavian Retro -lehteen

Tutustu klassiseen skandinaaviseen muotoiluun ja sisustukseen Scandinavian Retro -lehden avulla. Tilaa lehti osoitteesta Lehtikuningas.fi ja sukella 50-, 60- ja 70-lukujen inspiroivaan maailmaan. Tämä lehti on täydellinen valinta kaikille, jotka rakastavat vintage- ja retrotyyliä.

Tilaa nyt ja nauti ainutlaatuisista sisustusideoista ja muotoilun historiasta suoraan kotiisi toimitettuna! Meiltä löydät valtavasti myös muita sisustus- ja antiikkilehtiä.

Läs mer
Fäll ihop

Arviot Scandinavian Retro

5
Saga
Aivan mahtava lehti!!
5
Riitta J
Paras Retrolehti mitä tiedän. On nähty todella vaivaa ja kerätty tietoa. Olispa vielä suomenkielinen, mutta tässä kielitaito karttuu.

Scandinavian Retro

Julkaisua / vuosi: 
6
Kieli: 
Ruotsi
Arvostelu: 5 (2 ääntä)
1. Valitse tilaustapa
2. Valitse tarjous
 • 3 nroa:
  25,00
  * Määräaikainen
 • 6 nroa:
  48,00
  * Määräaikainen
 • 12 nroa:
  91,00
  * Määräaikainen
 • 12 nroa:
  91,00
  * Määräaikainen

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle