• Ei puhelinmyyntiä
  • Turvalliset maksutavat
  • Suomen suurin valikoima

Tekniikka

Kaikki tekniikkaa käsittelevät lehdet yhdelle sivulle koottuna. Tietokoneet, kamerat ja muut laitteet.

Tekniikka ja IT
Muutamat osa-alueet kehittyvät dataa ja teknologiaa nopeammin. Ilman jatkuvaa informaatiota on vaikeaa pysyä kärryillä, että mitä tapahtuu.
Aikakauslehti tai pari auttaa meitä löytämään kaikki mahdollisuudet, joita teknologia tarjoaa. Tilaa lehdet digitaalisesta maailmasta suoraan kotiisi.
Saa enemmän irti digitaalisesta elämästäsi. Tarjouksemme ovat edullisia ja käytännöllisiä.
Digitaaliset haasteet
Kaikki tuntematon koetaan usein vaikeampana kuin ne todellisuudessa ovatkaan. Tämän päivän yhteiskunnassa ei ole enää mahdollista pitäytyä erossa tietokoneista ja teknologiasta, eikä siihen ole mitään syytä. Tutustu teknologiaan ja tulet pian huomaamaan kuinka hyödyllistä ja hauskaa se on.
Uusi digikamera voi olla haaste useimmille. Lue ja opi digikuvaamisesta ja löydät kuvaamisen tuottaman ilon uudelleen. Kuvien muokkaus on paljon helpompaa kuin uskotkaan. Tekniikka ja IT –aiheiset lehdet auttavat sinua yli epätoivon ja oppimaan uutta mielenkiintoisella ja hauskalla tavalla.
Vasta-alkajille ja kokeneille Tarvitsemme uuden TV:n, videokameran tai stereot? Valmistajilta saatava tieto voi kuulostaa heprealle useimmista meistä. Mikä tuote on paras juuri meille? Valikoimastamme löydät lehtiä vasta-alkajalle ja kokeneelle teknologiasta kiinnostuneelle.
Valikoimastamme löydät spesialisteille suunnitellut yksityiskohtaisemmat lehdet sekä opettavaiset versiot aloittelijoille. Jokainen meistä tarvitsee tietoa tekniikasta ja IT:stä.

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle