• Ei puhelinmyyntiä
  • Turvalliset maksutavat
  • Suomen suurin valikoima

Terveys & Kauneus

Lehtikuningas.fi laajasta valikoimasta löydät yli 50 pelkästään kauneuteen ja terveyteen keskittynyttä lehteä Suomesta ja ulkomailta.

Tämä kategoria kasvattaa suosiotaan vuosi vuodelta ja näitä lehtiä myydään tuhansia tilauksia vuosittain. Tältä sivulta löydät kaikki kauneus- ja terveysaiheiset lehdet. Tämän kategorian lehdistä luet kiinnostavia juttuja: stressi, kauneudenhoito, terveellinen elämä ja niin edelleen. Tilaa lehti jo tänään ja lue lisää sinua kiinnostavasta aiheesta. Voit ostaa lehden myös lahjaksi! Lehtikuningas tarjoaa kaikki lehdet kampanjahintaan.
Kauneudenhoito
Millaiset kauneustottumukset suomalaisilla tänä päivänä todella on? Nämä lehdet eivät keskity pelkästään ulkoiseen kauneuteen, vaan myös sisäiseen hyvinvointiin. Kauneus alkaa sisäisestä hyvinvoinnista. Suomalaisen kauneudenhoidon avainsana on yksinkertaisuus ja kulmakiviä ovat luonnollisuus, siisteys ja huoliteltu ulkonäkö, mutta trendit, kuten K-Beaty nostavat päätään myös meillä. Kauneudenhoitoon keskittyvissä lehdissä keskiössä ovat kasvojen puhdistus ja kosteutus, parhaat kauneudenhoitotuotteet, julkkisten kauneusrutiinit, meikit, ihonhoito, kasvohoidot ja trendit. Monet näistä lehdistä kattavat myös muita aihealueita, jotka koskettavat pääasiassa naisten elämää, mutta toki kauneudenhoito kuuluu myös miehille! Opi kuinka hiukset, vaatteet ja meikki rohkaisevat sisäistä kauneuttasi ja luonnettasi.
Terveellinen elämä
Mikä on terveellinen elämäntapa? Pieni vilkaisu menneisyyteen todistaa, että terveellisen elämän määritelmä muuttuu yhtä usein kuin muoti. Terveyteen erikoistuneet lehdet ovat edullisia ja antavat meille paljon. Terveys- ja kauneus – kategoriasta löydät tietoa terveellisestä ruokavaliosta ja oikeasta tavasta liikkua. Internetistä tietoa löytyy paljon ja se voi tuntua ylivoimaiselta. Tieto on usein ristiriitaista ja sitä on liikaa. Jos tavoitteenasi on terveellinen elämäntapa, suosittelemme lämpimästä terveyteen erikoistunutta lehteä. Kaikki tarvittava ja ajankohtainen tieto yksien kansien sisässä. Asiantuntijat tekevät päätökset puolestasi, että mikä tieto on tärkeää ja sinä voit keskittyä itseesi. Terveellisen elämän kulmakivet ovat liikunta, uni ja ruokavalio. Näiden avulla voidaan saavuttaa henkinen ja fyysinen hyvinvointi.
Tilaa kauneus- tai terveys aiheinen lehti itselle tai lahjaksi osoitteesta Lehtikuningas.fi. Meillä on netin parhaat tarjoukset ja tilaajalahjat!

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle