Katso ehdotuksia Tarvitsetko apua täydellisen lahjan löytämiseen? Käytä lahjaopastamme! X
Yhteiskunta

YhteiskuntaYhteiskunta keskustelu on jatkuvaa, johon me kaikki osallistumme tavalla tai toisella. Tämän kategorian lehdet lisäävät tietoa ja antavat näkökulmaa asioihin.

Ota osaa keskusteluun. Ole osa nykyhetkeä ja opi menneestä!

Tieto ja voima

Historia on luonut nykyajan kaikkine draamoine ja konflikteineen. Yhteiskuntakeskustelu luo pohjaa tuleville sukupolville, lapsillemme. Valikoimastamme löydät yleispäteviä ja tiettyyn osa-alueeseen erikoistuneita lehtiä.

Meillä on miehille, naisille, lapsille ja nuorille suunnattuja lehtiä eli toisin sanoen jokaiselle jotain. Olemme kaikki osa yhteisöä ja yhteiskuntaa. Meillä kaikilla on ääni, jota voimme käyttää.

Käsi kädessä Politiikka ja yhteiskunta kulkevat käsi kädessä valtion, perinteiden ja uskonnon muodossa. Olemme onnekkaita, kun elämme demokratiassa. Suurin osa maailman väestöstä ei ole yhtä onnekkaassa asemassa. Myöskään lehdistöllä ja yksityishenkilöllä ei ole sananvapautta joka paikassa. Olemme yksi maailman parhaista maista, mutta haluamme silti pysyä ajan tasalla myös kansainvälisistä tapahtumista.

Vain tieto auttaa meidät kohti parempaa yhteiskuntaa ja maailmaa.

Jos haluat lukea maailman tapahtumista eri näkökulmista, olet valinnut oikean lehtikategorian. Nämä lehdet kertovat tieteen kehityksestä eri aloilla ja selventävät vaikeatajuisetkin asiat kiinnostavasti. Mielenkiintoisia artikkeleita elämän kaikilta osa-alueilta, kuten esimerkiksi työstä, terveydestä, ruoasta, tekniikasta, yhteiskunnasta, taloudesta ja politiikasta. Nämä lehdet tarjoavat lisäksi kommentteja ja analyysejä viikon uutisista ja ajankohtaisista tapahtumista. Tilaa nyt yhteiskunta & politiikka – lehdet helposti ja edullisesti itselle tai lahjaksi.
Piilota suodatin
Mitä olet etsimässä? Meillä on 52 lehteä kategoriassa Yhteiskunta.Lajittele ja löydä etsimäsi!
Tilaajalahja:
Yhteishintaan
Suosituimmat: 0 - 10
Hinta: 17 - 1898