• Ei puhelinmyyntiä
 • Turvalliset maksutavat
 • Suomen suurin valikoima
 • Matka

Tuotekuvaus Matka lehti

Matka (ent. Matkaopas) on matkailun erikoislehti niille suomalaisille, jotka haaveilevat uusista kokemuksista useissa erilaisissa ja toinen toistaan upeammissa lomakohteissa. Tilaukseeen kuuluu digilukuoikeus. Tilaa nyt itselle tai lahjaksi osoitteessa Lehtikuningas.fi!

Yksi Suomen suosituimpiin matkailulehtiin kuuluva lehti, Matka, on täynnä asiantuntevaa tietoa, vinkkejä ja aitoja matkakokemuksia - viettelevän kauniissa paketissa, upeiden värikkäiden kuvien kera. Matka-lehteä lukemalla pääset matkalle jo kotisohvalla loikoillessasi.

Matka liikkuu sekä perinteisissä rantakohteissa, kaukomailla, trooppisilla unelmasaarilla että suurkaupunkien vilinässä. Joka numerosta löytyvät ajankohdan tuoreimmat matkaideat, matkailun uutiset ja alan eksperttien sisäpiirin vinkit. Joissakin numeroissa annetaan erityistä huomiota jollekin tietylle kohteelle, jolloin lehteen on koottu kattavampi kaupunkiopas

Tunnetko kaipuuta maailman eri kolkkiin näkemään, kokemaan ja tuntemaan sinulle uusia tuulia? Kiinnostaako sinua tietää mitä maailmalla on oman kodin seinien ulkopuolella tarjottavana?
Matka vie sinut tutkimusmatkalle eri matkakohteisiin niin lähelle kuin kaukomaillekin. Lehden jutut vaihtelevat monipuolisesti uusista kotimaan matkakohteista aina safariseikkailuihin. Lehdestä saat parhaat vinkit ajankohtaisista kohteista ja niissä koettavista aktiviteeteista.
Millaisista lomista sitten pitääkin, tästä lehdestä löytyy varmasti kiinnostavia artikkeleita jokaiselle matkailun ystävälle. Matka neuvoo miten pakata matkalle ja mitä tulee ottaa huomioon esimerkiksi rokotuksiin ja muihin terveysseikkoihin liittyen.
Lehdestä voit poimia hyödyllisiä osoitteita muun muassa matkakohteiden parhaisiin ravintoloihin, ostoskeskuksiin ja toreille sekä nähtävyyksiin. Tapahtumakalentereista voit saada inspiraatiota jopa äkkilähdön varaamiseen!
Lue, mitkä nähtävyydet on pakko nähdä eri kohteissa, mistä löydät parhaat ravintolat tai missä tulee käydä, jos haluat kokea matkallasi jotakin ainutlaatuista. Matka-lehti on asiantunteva, rohkea ja ennakkoluuloton ystävä jokaiselle matkakuumeiselle!

Tämä lehti ei jätä lukijaansa myöskään pulaan, kun matkalle lähtiessä tulee ottaa huomioon erilaiset vaarat, uhat ja sairaudet. Matka kertoo muun muassa mitä rokotteita kannattaa ottaa eri kohteisiin matkustettaessa ja mitä niissä kannattaa yrittää välttää tehdä tai syödä riskien minimoimiseksi.

Matka-lehti ilmestyy 10 kertaa vuodessa, joten saat takuulla matkavinkkejä jokaiselle vuodenajalle. Matka on myös suosittu lahja matkustuksesta pitävälle ystävälle.

Matka tarjoaa lukijalle elämyksiä ja hyötyä pitkäksi aikaa. Aloita nyt elämäsi lomamatkojen suunnittelu ja tilaa Matka verkossa osoitteessa Lehtikuningas.fi!

Läs mer
Fäll ihop

Arviot Matka

5
Pirkko Tarkkanen
Täyskymppi !
1. Valitse tilaustapa
2. Valitse tarjous
 • 6 kuukautta:
  39,00
  (-43%)
  Tilaajalahja!
  Arvo 11,90 €

  2 lisäkuukautta Matka-lehteä

  * Kestotilaus
 • 12 kuukautta:
  69,00
  (-47%)
  Tilaajalahja!
  Arvo 23,80 €

  3 lisäkuukautta Matka-lehteä

  * Kestotilaus
 • 6 kuukautta:
  39,00
  (-43%)
  Tilaajalahja!
  Arvo 11,90 €

  2 lisäkuukautta Matka-lehteä

  * Kestotilaus
 • 12 kuukautta:
  69,00
  (-47%)
  Tilaajalahja!
  Arvo 23,80 €

  3 lisäkuukautta Matka-lehteä

  * Kestotilaus

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle