• Ei puhelinmyyntiä
 • Turvalliset maksutavat
 • Suomen suurin valikoima
 • Kotivinkki

Tuotekuvaus Kotivinkki lehti

Tilaa Kotivinkki – Kaikki kiva tapahtuu kotona!

Etsitkö lehteä, joka tekee arjestasi hauskempaa, ruoastasi herkullisempaa ja kodistasi viihtyisämmän? Haluatko inspiraatiota ruoanlaittoon, leivontaan, käsitöihin, sisustukseen ja puutarhanhoitoon? Kaipaatko syvällistä luettavaa rauhallisiin hetkiin? Silloin Kotivinkki on juuri sinua varten!

Miksi valita Kotivinkki?

Upeita neuleohjeita suomalaisilta suunnittelijoilta: Kotivinkin uniikit ohjeet suunnittelevat lahjakkaat suunnittelijat kuten AnjuKnits, Minttu Wikberg ja Anna Johanna. Pääset toteuttamaan omat neuleprojektisi ammattilaisten ohjeiden avulla.

Inspiroivia tee itse -ohjeita: Kotivinkki tarjoaa monipuolisia tee itse -ohjeita, jotka innostavat sinua luomaan uutta kotiisi. Tee itse -projektit tekevät arjestasi luovempaa ja persoonallisempaa.

Herkullisia leivontaohjeita: Leivo herkullisia leivonnaisia Kotivinkin ohjeilla. Lehdessä esitellään monipuolisia leivontaohjeita, jotka sopivat niin arjen herkutteluhetkiin kuin juhlapöytäänkin.

Vinkkejä arjen helpottamiseen: Kotivinkki tarjoaa hyödyllisiä vinkkejä arjen askareisiin. Löydät lehdestä käytännöllisiä neuvoja ja ideoita, jotka helpottavat arkeasi ja tekevät siitä sujuvampaa.

Syvällistä luettavaa rauhallisiin hetkiin: Lehti sisältää syvällisiä tarinoita ja ilmiöitä, jotka tarjoavat mielenkiintoista luettavaa rauhallisiin hetkiin. Kotivinkki on täynnä inspiroivia artikkeleita ja tarinoita, jotka herättävät ajatuksia.

Kotivinkki on kodittajan oma lehti, joka muistuttaa siitä, mikä elämässä on hyvää ja miten voimme lisätä arkeemme syvyyttä. Lehti kannustaa tekemään vastuullisia valintoja ja inspiroi lukijoitaan luovuuteen ja kotona viihtymiseen. Kotivinkki sopii kaikille, jotka haluavat tehdä arjestaan entistä iloisempaa ja inspiroivampaa. Tilaa Kotivinkki itsellesi tai lahjaksi ystävälle Lehtikuningas.fi-sivustolta. Lehti ilmestyy 24 kertaa vuodessa eli keskimäärin kahdesti kuukaudessa, ja sen sisältö pursuaa ruokaa, leivontaa, käsitöitä, sisustusta, tuunausta, puutarhaideoita, tarinoita ja ilmiöitä. Tee arjestasi entistä hauskempaa ja tilaa Kotivinkki nyt!

Tilaa Kotivinkki pysyvästi reiluun hintaan


Tilaa tämä lehti meiltä pysyvästi reiluun hintaan. Pysyvästi reilu hinta tarkoittaa sitä, että lehtitilauksesi hinta on täysin sama seuraavallakin jaksolla. Kun tilaat nyt, pysyy tilauksesi hinta täysin samana seuraavallakin jaksolla. Ja sitä seuraavalla, niin kauan, kun pidät tilauksesi voimassa. Voit siis huoletta nauttia lehdestäsi ilman hinnankorotuksia. Tämän lupauksen saat vain A-lehdiltä, ainoana Suomessa. Tarjoukset ovat voimassa uusille tilaajille kotimaassa. Edellisestä tilauksesta on näin ollen täytynyt kulua vähintään 100 vuorokautta. Tämä rajoitteen Lehtikuninkaalle on asettanut lehden kustantaja A-lehdet Oy. Jos tilaukseen sisältyy digitaalinen näköislehden lukuoikeus ja digiarkisto saat ohjeet sähköpostitse, kun tilaus on kirjautunut kustantajan järjestelmään. Voit lukea lehden digiversiota kätevästi kotona, mökillä tai vaikka matkalla.
Läs mer
Fäll ihop

Arviot Kotivinkki

3
Sinikka
Tilasin, koska aika mukava lehti ilman julkkisjuttuja.
1
Tanja
Samaa mieltä,huonontunut en tilaa enää.
1
jenna
huonontunut siitä mitä oli ennen,en tilaa enää koskaan
0
Lehtikuningas.fi
Hei Eriika! Loistavaa, että lehti on mieleesi. Kiitos kovasti palautteesta ja oikein ihanaa kesän jatkoa sinulle! -Ylläpito
0
Eriika Masalin
Hitsin hyvä lehti. Eritysihana Roope Lipastin palsta.
0
Niko Petteri Ha...
Tää kotivinkki lehti on niinku iha mun juttuni
0
Rauni Kurki
Kotivinkki on nykyää monipuolinen ja luettava lehti.
0
Aila Mäkelä
Sekava pientä tekstiä rimspsua,rämsyä ja rojua ulos puutarhaan ja sisälle kuppia ja purnukkaa kuvalehdeksi on muttunut samoja juttuja
0
Äiti ja tytär
Ostan kotivinkin irtonumerona ja laitan äiskälle luettavaksi sen myös. Nyt tilaan äidille oman Kotivinkin, hän ihastui uuteen tyyliin ja haluaa oman lehden!:)
0
Maisa
Olen ollut pitkäaikainen tilaaja, enkä ole enää tyytyväinen lehden sisältöön. Jutut toistavat kokoajan itseään. Olen aikeissa perua lehden.

Sivut

1. Valitse tilaustapa
2. Valitse tarjous
 • Pysyvästi reilu hinta. Näköislehti ja näköislehtiarkisto.
  6 kuukautta:
  49,90
  * Kestotilaus
 • Pysyvästi reilu hinta. Näköislehti ja näköislehtiarkisto.
  12 kuukautta:
  99,00
  Tilaajalahja!
  Arvo 9,90 €

  1 lisänumero Kotivinkki-lehteä

  * Kestotilaus
 • 6 kuukautta:
  118,80
  * Määräaikainen
 • 6 kuukautta:
  118,80
  * Määräaikainen
 • 12 kuukautta:
  237,60
  * Määräaikainen
 • Pysyvästi reilu hinta. Näköislehti ja näköislehtiarkisto.
  6 kuukautta:
  49,90
  * Kestotilaus
 • Pysyvästi reilu hinta. Näköislehti ja näköislehtiarkisto.
  12 kuukautta:
  99,00
  Tilaajalahja!
  Arvo 9,90 €

  1 lisänumero Kotivinkki-lehteä

  * Kestotilaus
 • 6 kuukautta:
  118,80
  * Määräaikainen
 • 6 kuukautta:
  118,80
  * Määräaikainen
 • 12 kuukautta:
  237,60
  * Määräaikainen

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle