• Ei puhelinmyyntiä
  • Turvalliset maksutavat
  • Suomen suurin valikoima
  • Kotivinkki

Tuotekuvaus Kotivinkki lehti

Kotivinkki – Kaikki kiva tapahtuu kotona Kotivinkki on kodittajan oma lehti. Se tekee arjesta hauskempaa, ruoasta parempaa ja kodista viihtyisämmän. Kotivinkki on tehty ihmisille, jotka tietävät, että kaikki kiva tapahtuu kotona. Monipuolinen Kotivinkki muistuttaa siitä, mikä elämässä on hyvää ja miten elämään saa lisää syvyyttä.
Kotivinkki auttaa tekemään vastuullisia valintoja. Kotivinkki on mahdollisuuksien ja oivallusten lehti, joka muistaa, että maailmassa on monta tapaa olla onnellinen. Kotivinkin mielestä kaikki kiva tapahtuu kotona.
Uudistuneen Kotivinkin sisältöjä:
- Upeita neuleohjeita suomalaiselta suunnittelijalta. Kotivinkin uniikkeja ohjeita suunnittelevat mm. AnjuKnits, Minttu Wikberg ja Anna Johanna.
- Inspiroivia tee itse -ohjeita, jotka innostavat tekemään uutta kotiin.
- Kekseliäitä leivontaohjeita.
- Vinkkejä arjen helpottamiseen.
- Syvällistä luettavaa rauhallisiin hetkiin.

Ruoka, ruuanlaitto ja leivonta ovat keskeisessä osassa lehden sisältöä. Reseptit vaihtelevat juhla-aterioista aina arjen pelastajiin. Kotivinkki on lämpöä ja inspiraatiota pursuava ystävä arjessa. Sen tavoitteena on helpottaa arjen askareita, piristää värikkäillä ja kauniilla kuvilla ja ennen kaikkea tarjota hyödyllistä luettavaa.
Tilaa Kotivinkki lehti Kotivinkki sopii jokaiselle kotona viihtyvälle ja siitä muodostuu automaattisesti osa arkea. Lehti on myös oiva lahja ystävälle. Kotivinkki-lehteä ilmestyy 24 numeroa vuodessa, eli sen saa postilaatikkoon keskimääräisesti kaksi kertaa kuukaudessa! Tilaa nyt Kotivinkki helposti ja edullisesti kampanjahintaan itselle tai lahjaksi ystävälle määräaikaisena tai jatkuvana tilauksena Lehtikuningas.fi -sivustolta!

Läs mer
Fäll ihop

Arviot Kotivinkki

3
Sinikka
Tilasin, koska aika mukava lehti ilman julkkisjuttuja.
1
Tanja
Samaa mieltä,huonontunut en tilaa enää.
1
jenna
huonontunut siitä mitä oli ennen,en tilaa enää koskaan
0
Lehtikuningas.fi
Hei Eriika! Loistavaa, että lehti on mieleesi. Kiitos kovasti palautteesta ja oikein ihanaa kesän jatkoa sinulle! -Ylläpito
0
Eriika Masalin
Hitsin hyvä lehti. Eritysihana Roope Lipastin palsta.
0
Niko Petteri Ha...
Tää kotivinkki lehti on niinku iha mun juttuni
0
Rauni Kurki
Kotivinkki on nykyää monipuolinen ja luettava lehti.
0
Aila Mäkelä
Sekava pientä tekstiä rimspsua,rämsyä ja rojua ulos puutarhaan ja sisälle kuppia ja purnukkaa kuvalehdeksi on muttunut samoja juttuja
0
Äiti ja tytär
Ostan kotivinkin irtonumerona ja laitan äiskälle luettavaksi sen myös. Nyt tilaan äidille oman Kotivinkin, hän ihastui uuteen tyyliin ja haluaa oman lehden!:)
0
Maisa
Olen ollut pitkäaikainen tilaaja, enkä ole enää tyytyväinen lehden sisältöön. Jutut toistavat kokoajan itseään. Olen aikeissa perua lehden.

Sivut

Tarjoukset

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle