• Ei puhelinmyyntiä
  • Turvalliset maksutavat
  • Suomen suurin valikoima

Urheilulehdet

Tilaa kotimaiset urheilulehdet kampanjahintaan osoitteesta lehtikuningas.fi

Meillä on laaja valikoima urheiluaiheisia lehtiä. Ihmiset ympäri maailman ovat kiinnostuneita urheilusta. Ilmasto ja maantiede usein määrittelevät paikallisen suosikkilajin. Me emme ehkä ole parhaita kaikissa lajeissa, mutta meillä on silmää kaikille lajeille.
Oletpa itse urheilija tai kiinnostunut vain penkkiurheilusta, meiltä löytyy innostavia ja jännittäviä lehtiä jokaiselle.
Laidasta laitaan
Heti kun vauhti kasvaa kilpailuviettimme herää. Kilpailuvietti seuraa meitä kaikissa päivän toiminnoissa aamusta iltaan. Urheilun maailma on valtava. Miljardit katsojat kannustavat miljoonia urheilijoita eri lajeissa. Mikä on sinun lempilajisi?
Urheilulehtien valikoimastamme löydät hyödyllistä tietoa kaikista lajeista. Lehdet kirjoittavat myös terveydestä ja turvallisuudesta, mikä on hyödyllistä tietoa myös urheilun parissa työskenteleville. Lehtiä löytyy sekä amatööreille, että ammattilaisille.
Mistä urheilusta sinä pidät?
Opi lisää urheilijana ja syvennä osaamistasi. Monella ihmisellä on lempiurheilulaji jota he seuraavat silmä kovana. Mitä kulissien takana tapahtuu? Mikä on uusin ennätys? Urheilijat pääsevät urheilulajien ohella esille lehtien sivuilla.
Seuraa kehitystä, tulosta ja suoritusta suosikkilajissasi. Lue tehokkaasta treenistä ja lisäravinteista. Valikoimastamme löydät oman lajisi.
Lue ja tiedät kaikein mitä urheilumaailmassa tapahtuu. Uusimmat tulokset, huippu-urheilijoiden esittelyjä, ilmiöitä ja mielenkiintoisia lajeja. Lehtiä sekä eri lajienharrastajille, että ammattilaisille. Laajasta valikoimastamme kaikki urheilulehdet nopeasti ja edullisesti.

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle