• Ei puhelinmyyntiä
 • Turvalliset maksutavat
 • Suomen suurin valikoima
 • Hyvä Terveys

Tuotekuvaus Hyvä Terveys lehti

Tilaa Suomen suurin ja suosituin terveyslehti Hyvä Terveys edulliseen hintaan Lehtikuningas.fi-verkkokaupasta. Tilaukseeen kuuluu digilukuoikeus.
Hyvä Terveys -lehti tarjoaa lisäpotkua elämäsi tärkeisiin terveystekoihin, oli kyseessä sitten täydellinen elämäntaparemontti tai vain pienet muutokset kohti parempaa oloa. Lehden vinkit auttavat sinua pysymään hyvissä päätöksissäsi ja tukevat arkipäiväisissä valinnoissa. Hyvä Terveys -lehti kannustaa ja innostaa tutustumaan tarkemmin terveelliseen ravintoon, liikuntaan ja yleisestikin hyvinvointiin. Lehti tarjoaa inspiraatiota myös kauneudenhoitoon ja laihdutukseen. Hyvän Terveyden avulla voit löytää oikean liikuntalajin juuri sinulle sekä vinkit oikeanlaisiin ruokailutottumuksiin, joilla pääset tavoitteisiisi.
Hyvä Terveys -lehden jokainen numero on monipuolinen lukupaketti täynnä tietoa ja ohjeita terveellisempään elämään. Hyvä Terveys -lehden tietoihin voit luottaa, sillä lehteä laativat maan johtavat terveysalan asiantuntijat. Hyvä Terveys -lehdestä saat oikeaa tietoa sairauksien ehkäisystä ja hoidosta. Hyvä Terveys -lehdessä ääneen pääsevät myös lukijoiden omat terveystarinat ja -kokemukset. Lehden lukijat voivat jakaa parhaat terveysvinkkinsä.
Tilaa Hyvä Terveys kotiisi ja saat tukea ja vinkkejä hyvään arkeen. Aloita uusi terveellisempi elämä jo tänään ja tilaa Hyvä Terveys!
Kaikkiin jatkuviin tilauksiin kuuluu pääsy Digilehdet-palveluun. Asiakas voi valita tilaamansa lehden lisäksi toisen lehden, jota voi lukea digitaalisesti ilman lisämaksua koko tarjousjakson ajan. Jatkaessaan tilausta tarjousjakson jälkeen saa käyttöönsä kaikkien 14 lehden uusimmat numerot sekä lehtien arkistot.

Läs mer
Fäll ihop

Arviot Hyvä Terveys

3
Helena Teivainen
Hyvä lehti
5
Lehtikuningas.fi
Asiakkaalla on kuluttajasuojalain nojalla oikeus peruuttaa etämyynnissä tekemänsä tilaus 14 päivän kuluessa tuotteen tai ensimmäisen tuote-erän vastaanottamisesta. Peruuttamisen voi tehdä verkossa tai soittamalla Sanoman asiakaspalveluun. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Lisätietoa kustantajan peruutusehdoista: oma.sanoma.fi/asiakastuki/yleiset/peruuttaminen
5
Lehtikuningas.fi
Teidän tulee olla yhteydessä lehden kustantajaan, koska he vastaavat tilausmuutoksista ja laskutuksesta. Tässä yhteystiedot: Sanoma Media puh. 020 331010.
1
pekka
Minulla on kirjallinen ilmoitus irtisanomisen vastaanotosta. Tämän jälkeen on tullut useita laskuja ja uhkauskirjeitä, jossa velotaan 5kk:n kestotilausta vastaavaa summaa. Sanotaan, että on pakko maksaa 2 lehteä irtonumerohintaan. Väitetään perustuvan tilausehtoihin, joita ei löydy mistään.
1
pekka
Hyvä, nyt toimintanne vastaa oikeustajuani ja tilausehtojanne. Voisitteko palauttaa summan, jonka peritte tilaamattomista lehdistä. Laskutitte irtonumerohinnan kahdesta lehdestä. Tämä summa vastasi 5 kk:n kestotilausta.
5
Lehtikuningas
Hei Pekka! Kaikki Sanoman lehtien tarjoukset ovat kestotilauksia. Se ilmoitetaan selkeästi tarjousten yläpuolella. Tilaus on mahdollista irtisanoa heti ensimmäisen lehden saatuaan. Lehtitilaus on myös mahdollista irtisanoa kesken kauden, mutta jos uusi laskutuskausi on ehtinyt alkaa kustantaja laskuttaa jo toimitetut lehdet.
1
pekka
Nyt i-kirjaimen takana olevaa informaatiota on muutettu. Huomatkaa, että tilaus on irtisanottava ennen tilausjakson päättymistä! Seuraava jakso voikin päättyä sitten vasta vuoden päästä. Ole varovainen tämän lehden kanssa.
1
manta
Olen samaa mieltä kuin Pekka,siksi en enää lehtiänne tilaa vaikka mieli tekisikin,
1
pekka
Tämän tilaussivun ylänurkassa on kestotilaus ja vihreä i-kirjain. Klikkaa i-kirjainta. Siinä sanotaan kestotilauksen olevan voimassa kunnes se irtisanotaan. Ei sanota, että irtisanomisen jälkeen teille lähetetään vielä 2 lehteä, jotka on lunastettava irtonumeron hintaan. Tämä ei ole kysymys, vaan informaatiota kestotilaukseen haksahtaneille. Sanon neuvoksi: Älkää tilatko. Katsotaanpa tuleeko tämä näkyviin. Yksi tähti on pakko antaa, jotta saa tämän näkyviin.
5
Lehtikuningas
Hei Pekka! Me emme sensuroi asiakaspalautteita, vaan otamme niistä opikseen ja yritämme parantaa palveluamme. Valitettavasti tämä on sellainen asia, johon me emme voi vaikuttaa muuten kuin välittämällä palautteen eteenpäin kustantajalle. Mutta parempi se kuin ei mitään!

Sivut

Hyvä Terveys

Julkaisua / vuosi: 
14
Kieli: 
Suomi
Arvostelu: 2.7 (15 ääntä)

Tarjoukset

 • 4 kuukautta:
  29,90
  Tilaajalahja!
  Arvo 13,00 €

  1 lisäkuukausi Hyvä Terveys -lehteä

  * Kestotilaus
 • 8 kuukautta:
  49,50
  Tilaajalahja!
  Arvo 26,00 €

  2 lisäkuukautta Hyvä Terveys -lehteä

  * Kestotilaus
 • 12 kuukautta:
  69,00
  Tilaajalahja!
  Arvo 39,00 €

  3 lisäkuukautta Hyvä Terveys -lehteä

  * Kestotilaus

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle