• Ei puhelinmyyntiä
 • Turvalliset maksutavat
 • Suomen suurin valikoima
 • Hyvä Terveys

Tuotekuvaus Hyvä Terveys lehti

Hyvä Terveys on terveyslehtien kärkikastia tarjoten inspiraatiota ja tietoa terveellisempään elämään. Tilaa se nyt edullisesti Lehtikuningas.fi-verkkokaupasta ja saat myös digilukuoikeuden mukaan tilaukseen.

Lehti on kumppanisi terveyspäätöksissäsi, oli tavoitteenasi elämäntapojen muutos tai pienet askeleet kohti parempaa oloa. Sen vinkit tukevat päätöksiäsi ja auttavat arjen valinnoissa terveellisen ravinnon, liikunnan ja yleisen hyvinvoinnin saralla. Kauneudenhoitoon ja laihdutukseen liittyvät inspiraatiot tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointiasi.

Tilaa Suomen suurin terveyslehti - Hyvä Terveys!

Jokainen Hyvä Terveys -lehden numero on monipuolinen lukupaketti täynnä tietoa ja ohjeita terveellisempään elämään. Lehteä laativat alansa johtavat terveysalan asiantuntijat, joten voit luottaa saamaasi tietoon sairauksien ehkäisystä ja hoidosta. Lisäksi lehti tarjoaa lukijoiden omia terveystarinoita ja -kokemuksia sekä parhaita terveysvinkkejä.

Aloita uusi terveellisempi elämä jo tänään tilaamalla Hyvä Terveys kotiisi. Saat arkeesi tukea ja vinkkejä terveelliseen elämään!

Hyvä Terveys Digipalvelu

Jatkuvissa tilauksissa on mukana Digilehdet-palvelu, joka tarjoaa mahdollisuuden lukea valitsemaasi lehteä digitaalisesti ilman lisämaksua koko tarjousjakson ajan. Tilausta jatkamalla tarjousjakson päätyttyä saat käyttöösi kaikkien 14 lehden uusimmat numerot sekä lehtien arkistot.

Läs mer
Fäll ihop

Arviot Hyvä Terveys

3
Helena Teivainen
Hyvä lehti
5
Lehtikuningas.fi
Asiakkaalla on kuluttajasuojalain nojalla oikeus peruuttaa etämyynnissä tekemänsä tilaus 14 päivän kuluessa tuotteen tai ensimmäisen tuote-erän vastaanottamisesta. Peruuttamisen voi tehdä verkossa tai soittamalla Sanoman asiakaspalveluun. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Lisätietoa kustantajan peruutusehdoista: oma.sanoma.fi/asiakastuki/yleiset/peruuttaminen
5
Lehtikuningas.fi
Teidän tulee olla yhteydessä lehden kustantajaan, koska he vastaavat tilausmuutoksista ja laskutuksesta. Tässä yhteystiedot: Sanoma Media puh. 020 331010.
1
pekka
Minulla on kirjallinen ilmoitus irtisanomisen vastaanotosta. Tämän jälkeen on tullut useita laskuja ja uhkauskirjeitä, jossa velotaan 5kk:n kestotilausta vastaavaa summaa. Sanotaan, että on pakko maksaa 2 lehteä irtonumerohintaan. Väitetään perustuvan tilausehtoihin, joita ei löydy mistään.
1
pekka
Hyvä, nyt toimintanne vastaa oikeustajuani ja tilausehtojanne. Voisitteko palauttaa summan, jonka peritte tilaamattomista lehdistä. Laskutitte irtonumerohinnan kahdesta lehdestä. Tämä summa vastasi 5 kk:n kestotilausta.
5
Lehtikuningas
Hei Pekka! Kaikki Sanoman lehtien tarjoukset ovat kestotilauksia. Se ilmoitetaan selkeästi tarjousten yläpuolella. Tilaus on mahdollista irtisanoa heti ensimmäisen lehden saatuaan. Lehtitilaus on myös mahdollista irtisanoa kesken kauden, mutta jos uusi laskutuskausi on ehtinyt alkaa kustantaja laskuttaa jo toimitetut lehdet.
1
pekka
Nyt i-kirjaimen takana olevaa informaatiota on muutettu. Huomatkaa, että tilaus on irtisanottava ennen tilausjakson päättymistä! Seuraava jakso voikin päättyä sitten vasta vuoden päästä. Ole varovainen tämän lehden kanssa.
1
manta
Olen samaa mieltä kuin Pekka,siksi en enää lehtiänne tilaa vaikka mieli tekisikin,
1
pekka
Tämän tilaussivun ylänurkassa on kestotilaus ja vihreä i-kirjain. Klikkaa i-kirjainta. Siinä sanotaan kestotilauksen olevan voimassa kunnes se irtisanotaan. Ei sanota, että irtisanomisen jälkeen teille lähetetään vielä 2 lehteä, jotka on lunastettava irtonumeron hintaan. Tämä ei ole kysymys, vaan informaatiota kestotilaukseen haksahtaneille. Sanon neuvoksi: Älkää tilatko. Katsotaanpa tuleeko tämä näkyviin. Yksi tähti on pakko antaa, jotta saa tämän näkyviin.
5
Lehtikuningas
Hei Pekka! Me emme sensuroi asiakaspalautteita, vaan otamme niistä opikseen ja yritämme parantaa palveluamme. Valitettavasti tämä on sellainen asia, johon me emme voi vaikuttaa muuten kuin välittämällä palautteen eteenpäin kustantajalle. Mutta parempi se kuin ei mitään!

Sivut

1. Valitse tilaustapa
2. Valitse tarjous
 • 4 kuukautta:
  29,90
  (-56%)
  Tilaajalahja!
  Arvo 13,00 €

  1 lisäkuukausi Hyvä Terveys -lehteä

  * Kestotilaus
 • 8 kuukautta:
  49,50
  (-62%)
  Tilaajalahja!
  Arvo 26,00 €

  2 lisäkuukautta Hyvä Terveys -lehteä

  * Kestotilaus
 • 12 kuukautta:
  69,00
  (-61%)
  Tilaajalahja!
  Arvo 39,00 €

  3 lisäkuukautta Hyvä Terveys -lehteä

  * Kestotilaus
 • 4 kuukautta:
  29,90
  (-56%)
  Tilaajalahja!
  Arvo 13,00 €

  1 lisäkuukausi Hyvä Terveys -lehteä

  * Kestotilaus
 • 8 kuukautta:
  49,50
  (-62%)
  Tilaajalahja!
  Arvo 26,00 €

  2 lisäkuukautta Hyvä Terveys -lehteä

  * Kestotilaus
 • 12 kuukautta:
  69,00
  (-61%)
  Tilaajalahja!
  Arvo 39,00 €

  3 lisäkuukautta Hyvä Terveys -lehteä

  * Kestotilaus

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle