• Ei puhelinmyyntiä
  • Turvalliset maksutavat
  • Suomen suurin valikoima
  • Retki

Tuotekuvaus Retki lehti

Tilaa suosittu Retki -lehti kampanjahintaan osoitteesta Lehtikuningas.fi. Retki-lehteä ilmestyy 10 numeroa vuodessa (9 lehteä, 1 tuplanumero) ja se on tilattavissa sekä määräaikaisena, että kestotilauksena.

Retki -lehti on Suomen suosituin outdoor-lehti. Retki inspiroi viihtymään luonnossa. Lehdessä riittää luettavaa kaikille luonnossa kulkijoille mukaan lukien patikoijat, hiihtäjät, pyöräilijät, kiipeilijät, retkiluistelijat, lumikenkäilijät, melojat ja kaikki muut seikkailijat. Retki -lehti esittelee ulkoilun kiinnostavimmat tarinat, matkakohteet, ihmiset, varusteet ja tapahtumat. Lehdessä on myös paljon hyödyllisiä varusteiden huoltovinkkejä. Varustetestit puolestaan ohjaavat toimivien ja kestävien vaatteiden ja välineiden pariin. Tyypillinen retkilehden lukija on aktiivinen ulkoilun ja muun liikunnan harrastaja, joka on kiinnostunut retkeilyn uusimmista varusteista ja on valmis kokeilemaan uusia lajeja sekä matkustamaan kotimaassa ja ulkomailla mielenkiintoisiin retkeilykohteisiin.

Varustetesteissä mm. kaasukeittimet, talvimakuupussit, tunturisukset, vaelluskengät, vaellusteltat, vaellusrinkat, kumisaappaat, avotulimajoitteet ja muut retkeilyn oleelliset varusteet.

Retki kehittää suomalaista retkeilykulttuuria yhteistyössä alan muiden toimijoiden kanssa. Lehti tuo yhteen luontoharrastajat, varustevalmistajat, maahantuojat, jälleenmyyjät, matkailuyrittäjät ja viranomaistahot.

Retki -lehden tilaaminen on helppoa! Tilaa edullisesti itselle tai lahjaksi Lehtikuninkaalta.

Läs mer
Fäll ihop

Arviot Retki

5
Eija
Asiaa ja inspiraatiota!
5
Sini
Erinomainen lehti!
5
Leo
Hyödyllinen lehti.
5
Ilpo
Asiallinen lehti.

Retki

Julkaisua / vuosi: 
10
Kieli: 
Suomi
Arvostelu: 4.8 (6 ääntä)
1. Valitse tilaustapa
2. Valitse tarjous

Tämä lehti on valitettavasti joko lopetettu tai ei ole tilattavissa kauttamme tällä hetkellä.

Tämä lehti on valitettavasti joko lopetettu tai ei ole tilattavissa kauttamme tällä hetkellä.

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle