• Ei puhelinmyyntiä
  • Turvalliset maksutavat
  • Suomen suurin valikoima

Tiede & Historialehdet

Tilaa historia- ja tiedelehdet kampanjahintaan meiltä Lehtikuninkaalta. Laaja valikoima sekä kotimaisia, että ulkomaisia tiede ja historia aiheisia lehtiä.

Ihmiskunnan historia on kaikkien aikojen mielenkiintoisin tarina. Se kertoo tarinan meistä, ketä me olemme. Tarina kertoo ihmisen uteliaisuudesta ja mielikuvituksesta, joka on johtanut mitä uskomattomampien koneiden kehitykseen. Ota selvää tästä uskomattomasta ja kutkuttavasta historiasta.
Historiaamme kirjoitetaan uusi luku joka päivä! Lähde mukaan mielenkiintoiselle matkalle!
Alussa...
Siten alkaa yksi tunnetuimmista tarinoista, raamatun luomiskertomus. Historiamme on täynnä tarinoita, kohtaloita, löytöjä ja draamaa. Menneisyys on muokannut meistä sen mitä olemme tänä päivänä. Historia ja tiede kulkevat käsi kädessä.
Pienet sattumukset, suuret tapahtumat ja pitkät linjaukset kuljettavat meitä. Lue jännittävästä Italian renesanssista, sivilisaation kehityksestä Mesopotamiassa tai Englannin Viktoriasta. Tuorein historia kattaa mm. Teollistumisen ja kylmän sodan.
Uraa- uurtavat ajatukset
Tieteen takana on mielikuvitus ja siitä lähtenyt ajatus. Mistä me tulimme? Ketä me olemme? Nuo kuolemattomat kysymykset, jotka ovat aina muokanneet ihmisen käytöstä. Kulttuuri ja uskonto ovat tulosta näistä kysymyksistä. Tänä päivänä moderni tiede on ratkaissut osan kysymyksistä, mutta monia on silti ratkaisematta. Tiede ja historia kategoria tarjoaa mielenkiintoista luettavaa uteliaille ihmisille. Argeologiset kaivaukset muuttavat aiempia uskomuksia ja antiikkiset tekstit hämmästyvät meitä modernilla sisällöllään. Keskiaikaiset katedraalit ovat selvinneet sodista ja luonnonkatastrofeista ja ovat nyt esillä lehtien sivuilla. Tilaa kotiisi ja uppoudu tieteen ja historian kiehtovaan maailmaan!

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle