• Ei puhelinmyyntiä
  • Turvalliset maksutavat
  • Suomen suurin valikoima

Uutiset & Sanomalehdet

Sanomalehdet pitävät meidät ajan tasalla mitä meillä ja maailmalla tapahtuu. Tilaa sanomalehdet itselle tai lahjaksi edullisesti osoitteesta Lehtikuningas.

Meiltä löydät tuhansia lehtiä kymmenillä eri kielillä. Uutiset antavat meille mahdollisuuden syventää tietämystämme meitä kiinnostavista ja koskettavista aihealueista. Tilaa uusimmat uutiset suoraan kotiovellesi. Valikoimastamme löydät kaikki kotimaiset ja ulkomaiset uutiset suomalaisesta ja kansainvälisestä näkökulmasta. Esimerkiksi englannin- tai saksankieliset sanomalehdet tarjoavat hieman erilaisen näkökulman kuin perinteiset kotimaiset sanomalehdet. Objektiivinen näkökulma on tärkeä. Jokainen lehti esittelee uutiset eri lähteistä eri tavalla ja näin saadaan aikaan mielenkiintoista keskustelua. Meiltä löydät myös muutamia digilehtiä. Toimi heti ja hyödynnä tarjoushinnat. Asiakaspalvelumme auttaa myös mielellään oikean lehden valinnassa.
Sananvapaus ja neutraali informaatio ovat peruselementtejä modernissa demokratiassa. Ihmiset julkaisevat ja levittävät uutisia. Siksi subjekti on aina läsnä. Saat eri näkökulmia ja niiden avulla oikean kuvan maailmasta. Objektiivinen näkökulma on välttämätön, jotta voimme muodostaa oman näkemyksen politiikasta ja konflikteista. Lukemalla uutisia pysyt mukana keskusteluissa. Tilaamalla esimerkiksi Saksan tai Englanninkielisen lehden saat eri näkökulman keskusteluun kuin perinteisistä kotimaisista lehdistä. Lehtiä on erilaisia, osa niistä on paikallisia ja osa kansainvälisiä. Samaan aikaan meillä on monia erityisiä mielenkiinnon kohteita eri aloilla. Poliittinen kuohunta vaikuttaa yleensä tietyillä aloilla. Löydä lehti, joka keskittyy sinua kiinnostaviin aihealueisiin.
Lapset ja nuoret tarvitsevat myös relevantteja uutisia. Tilaa sanomalehti, joka keskittyy nuorille tärkeisiin aihealueisiin. Näin voit edistää terveyttä ja rakentaa keskustelua kotona. Nuoret oppivat samalla arvostamaan keskustelua. Tämä on vahvuus yhteiskunnassa, joka on aika-ajoin melko pinnallinen. Valitse laajasta valikoimasta kotimaisia ja ulkomaisia sanomalehtiä. Tieto on tärkeää ja siksi on hyvä saada neutraalit ja todelliset uutiset tuoreina suoraan kotiovelle. Valikoimastamme löydätte myös paikallislehdet, joista luet oman alueesi uutiset. Tilaa sanomalehti ja paranna yleissivistystäsi. Eri lehdissä painotetaan eri aihealueita. Esimerkiksi voit olla enemmän kiinnostunut urheilu-uutisista, mutta haluat silti lukea myös yleiset uutiset samanaikaisesti tai toisinpäin. Me tarjoamme erittäin laajan valikoiman paikallisia, kotimaisia ja kansainvälisiä sanomalehtiä.
Nykypäivän teknologian avulla voimme katsella televisiota ympäri maailmaa. Matkustamme paljon enemmän kuin ennen ja meidän tulee tehdä töitä, jotta pysymme ajan tasalla kulttuuritapahtumista muissa maissa. Paikalliset valmistajat mainostavat paikallisissa lehdissä. Seuraa mielenkiintoisia tapahtumia omassa kotikaupungissasi tilaamalla paikallislehti.

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle