• Ei puhelinmyyntiä
  • Turvalliset maksutavat
  • Suomen suurin valikoima

Pelit

Tänne pelilehdet kategoriaan on koottu kaikki suosituimmat kotimaiset ja ulkomaiset pelilehdet. Meiltä löydät parhaat tarjoukset, alennukset ja tilaajalahjat. Lehtikuningas on Suomen suurin lehtitilausten jälleenmyyjä. Me jaamme pelilehdet kolmeen kategoriaan: Lautapelilehdet, roolipelilehdet, videopelilehdet. Suomalainen pelimedia ja pelilehdet olivat jo 1980-luvulla samaa porukkaa kuin pelintekijät eli pelisukupolvea – pelaajia. Heidän joukostaan löytyy sekä ammattipelaajia, että harrastepelaajia. Pelilehtien sisältö on ajankohtaista ja mielenkiintoista.Tutustu valikoimaamme ja tilaa pelilehti kotiisi jo tänään. Pelien ja laitteiden lisäksi hyviä keräilykohteita ovat myös erilaiset pelilehdet, kirjat ja esitteet, joita suomessa on ilmestynyt kymmeniä erilaisia. Tilaa pelilehti itsellesi tai lahjaksi nyt edullisesti osoitteesta Lehtikuningas.fi. Meillä on ilmainen toimitus ja parhaat tarjoukset!

Pelilehdet kategorian lehdet sisältävät kaiken peleistä ja pelikonsoleista. Pelilehdet pitävät lukijansa ajantasalla pelimaailman ajankohtaisista tapahtumista ja uutuuksista. Paljon testejä, peliarvosteluja ja uusimpien pelien esittelyjä uutuuksista. Chess Life ja Pokerplayer Magazine esittelevät klassisia pelejä ja esimerkiksi Xbox 360: The Official Xbox Magazine keskittyy uudempiin peleihin. Meiltä löytyy myös kotimaiset klassikot kuten Pelaaja-lehti ja Pelit-lehti.
Näissä lehdissä käsitellään mm. kaikkien aikojen suosituimpien pelien top 10 eli Tetris, Super Mario 64, The Legend of Zelda: Ocarina of Time, Doom, Ms. Pac-Man, Minecraft, The Legend of Zelda, Super Mario Bros, The Oregon Trail ja World of Warcraft. Hyödynnä ajankohtaiset tarjoukset nyt ja tilaa lehti!

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle