• Ei puhelinmyyntiä
  • Turvalliset maksutavat
  • Suomen suurin valikoima

Ulkomaiset lehdet

Tiedoksi asiakkaillemme: olemme kesällä 2022 supistaneet ulkomaisten lehtien valikoimaamme ilmenneiden toimitusvaikeuksien vuoksi, mutta palaamme isomman valikoiman ja uuden luotettavan toimittajan kanssa niin pian kuin mahdollista. Lempilehtesi on taas pian valikoimassa ja toimituksen tulevat olemaan paljon aiempaa nopeampia. Pysy siis kuulolla!

Satojen ulkomaisten lehtien valikoimastamme löytyy lehtiä aiheesta kuin aiheesta.Vahvista kielitaitoasi ja tilaa suosikkiaihealueesi ulkomaalaiset lehdet helposti kauttamme. Meiltä löydät kaikki englanninkieliset, ruotsinkieliset, venäjänkieliset, ranskankieliset, saksankieliset, espanjankieliset ja italiankieliset lehdet. Tällä hetkellä maat, josta toimitamme lehtiä Suomeen ovat: Alkankomaat, Australia, Espanja, Iso-Britannia, Israel, Italia, Norja, Ranska, Ruotsi, Saksa, Sveitsi, Tanska, Yhdysvallat, ja Venäjä. Valikoimastamme löytyy lehtiä kaikille vauvasta vaariin. Voit tilata aina itsellesi tai lahjaksi. Jos et löydä etsimääsi lehteä valikoimastamme, voit esittää toiveen asiakaspalveluumme. Tilaa kaikki ulkomaiset lehdet kampanjahintaan osoitteesta Lehtikuningas.fi. Huomioithan, että toimitusaika on pitkä joillekin ulkomaisille lehtitilauksille ja peruutusoikeus kesken kauden on rajoitettu. Lisätietoa toimitus- ja tilausehdoissa.
Maksaminen

Ulkomaisten lehtien tilauksissa maksutapoina ovat Klarna-lasku, verkkopankkimaksu ja korttimaksu. Ulkomaisten lehtien lasku tulee olla kokonaisuudessaan maksettu ennen ensimmäisen lehden toimitusta. Toimitusaika maksun kirjautumisesta on n. 6–14 viikkoa. Venäläisten lehtien toimitusaika maksun kirjautumisesta on n. 1–3 viikkoa. Peruutusoikeus on 14 vuorokautta. Tämän jälkeen tilausta ei ole mahdollista peruuttaa. Kaikki ulkomaisten lehtien tilaukset ovat kauttamme tilattuina määräaikaisia.

Toimitusehdot

Ulkomaisten lehtien toimitusaika on pidempi kuin kotimaisten lehtien. Venäläisten lehtien toimitusaika maksun kirjautumisesta on n. 1–3 viikkoa. Pohjoismaisissa lehdissä uuden tilauksen toimitusaika on tavallisesti 4–8 viikkoa. Yhdysvaltalaisten ja eurooppalaisten lehtien toimitusaika on tavallisesti 6–17 viikkoa. Tilausvahvistuksissa olemme ottaneet huomioon kustantajien yllämainitut alkamisehdot. Lehden jakelu tapahtuu suoraan kustantajalta asiakkaalle maa- tai lentopostina. Toimitus tapahtuu k.o. kustantajan ehdoilla tilaajan omalla vastuulla.

Uudistukset ja maksukehoitukset kustantajalta

Me muistutamme asiakasta sähköpostitse hyvissä ajoin ennen tilausjakson loppua. Kustantajat lähettävät kuitenkin usein myös omia uudistuskehoituksiaan suoraan asiakkaalle. Nämä uudistuskehoitukset muistuttavat usein erehdyttävästi laskua. Kyseessä on kuitenkin jatkotarjous, jonka voi jättää huomiotta. Kaikki ulkomaisten lehtien tilaukset ovat kauttamme tilattuina määräaikaisia ja näin ollen ne eivät jatku automaattisesti.

Reklamaatiot

Jos ulkomaisen lehden tilauksen kanssa ilmenee ongelmia, me hoidamme reklamaation tilaajan puolesta. Ongelmatapauksessa ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle