Ulkomaiset lehdet

Ulkomaiset lehdet

Satojen ulkomaisten lehtien valikoimastamme löytyy lehtiä aiheesta kuin aiheesta. Vahvista kielitaitoasi ja tilaa suosikkiaihealueesi ulkomaalaiset lehdet helposti kauttamme. Jos et löydä etsimääsi lehteä valikoimastamme, voit esittää toiveen asiakaspalveluumme.

Maksaminen

Ulkomaisten lehtien tilauksissa maksutapoina ovat Klarna-lasku, verkkopankkimaksu ja korttimaksu. Ulkomaisten lehtien lasku tulee olla kokonaisuudessaan maksettu ennen ensimmäisen lehden toimitusta. Toimitusaika maksun kirjautumisesta on n. 6–14 viikkoa. Venäläisten lehtien toimitusaika maksun kirjautumisesta on n. 1–3 viikkoa. Peruutusoikeus on 14 vuorokautta. Tämän jälkeen tilausta ei ole mahdollista peruuttaa. Kaikki ulkomaisten lehtien tilaukset ovat kauttamme tilattuina määräaikaisia.

Toimitusehdot

Ulkomaisten lehtien toimitusaika on pidempi kuin kotimaisten lehtien. Venäläisten lehtien toimitusaika maksun kirjautumisesta on n. 1–3 viikkoa. Pohjoismaisissa lehdissä uuden tilauksen toimitusaika on tavallisesti 4–8 viikkoa. Yhdysvaltalaisten ja eurooppalaisten lehtien toimitusaika on tavallisesti 6–17 viikkoa. Tilausvahvistuksissa olemme ottaneet huomioon kustantajien yllämainitut alkamisehdot. Lehden jakelu tapahtuu suoraan kustantajalta asiakkaalle maa- tai lentopostina. Toimitus tapahtuu k.o. kustantajan ehdoilla tilaajan omalla vastuulla.

Uudistukset ja maksukehoitukset kustantajalta

Me muistutamme asiakasta sähköpostitse hyvissä ajoin ennen tilausjakson loppua. Kustantajat lähettävät kuitenkin usein myös omia uudistuskehoituksiaan suoraan asiakkaalle. Nämä uudistuskehoitukset muistuttavat usein erehdyttävästi laskua. Kyseessä on kuitenkin jatkotarjous, jonka voi jättää huomiotta. Kaikki ulkomaisten lehtien tilaukset ovat kauttamme tilattuina määräaikaisia ja näin ollen ne eivät jatku automaattisesti.

Reklamaatiot

Jos ulkomaisen lehden tilauksen kanssa ilmenee ongelmia, me hoidamme reklamaation tilaajan puolesta. Ongelmatapauksessa ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Piilota suodatin
Mitä olet etsimässä? Meillä on 0 lehteä kategoriassa Ulkomaiset lehdet.Lajittele ja löydä etsimäsi!
Suosituimmat: 0 - 9
Hinta: 10 - 1898
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D