• Ei puhelinmyyntiä
 • Turvalliset maksutavat
 • Suomen suurin valikoima

Tuotekuvaus Kodin Kuvalehti lehti

Kodin Kuvalehti lehtitilaus Kodin kuvalehti on lehti, joka kuuluu jokaiseen kotiin. Tilaa nyt itselle tai lahjaksi! Kodin Kuvalehti on lukijalleen kuin mahtava ystävä. Kodin kuvalehden sisältö painottuu hyvinvointiin, ruuanlaittoon, sisustamiseen, nikkarointiin ja mielenkiintoisiin keskusteluihin. Tämä edullinen joka toinen viikko ilmestyvä lehti on suomalaisten naisten kestosuosikki. Kodin Kuvalehti kampanjahintaan osoitteesta Lehtikuningas.fi.

Kodin Kuvalehti käsittelee aiheita kuten ruoka, sisustus, tee itse, matkailu, terveys ja hyvinvointi, mielenkiintoiset ihmiset ja ilmiöt. Lehti sisältää myös Suorat sanat -osion, jossa erilaiset ihmiset kertovat erilaisista elämänkokemuksistaan ja antavat ajattelemisen aihetta.

Kodin kuvalehti on arjen tukija ja ymmärtäjä. Se tarjoaa tukiverkoston johon lukija voi samaistua. Lehti tarjoaa lukijalleen ymmärrystä ja neuvoja. Kodin Kuvalehden artikkelit ovat täynnä elämää ja ajankohtaisia aiheita. Reseptit herkullisiin ruokiin ja leivonnaisiin ja kätevät niksivinkit auttavat arjessa ja juhlassa.

Tilaa Kodin Kuvalehti Kodin Kuvalehdessä kauniit kuvat kertovat tarinaa lukijalleen mielenkiintoisen sisällön ohella. Henkilöhaastattelut ja reportaasit ovat sekä koskettavia, että mukaansatempaavia. Kodin Kuvalehti tarjoaa lukijoilleen myös sisäänpääsyn erilaisiin tapahtumiin, jotka on järjestetty yksin tai yhteistyössä eri yhteistyökumppaneiden kanssa.

Tilaa nyt Suomen luetuin naisten ja kodin lehti Kodin Kuvalehti osoitteesta Lehtikuningas.fi ja säästä selvää rahaa! Saat lehden suoraan kotiisi joka toinen viikko. Tee tilaus jo tänään! Myös lahjatilaus on mahdollinen ja Kodin Kuvalehti onkin myös suosittu ja pidetty lahja.
Kaikkiin jatkuviin tilauksiin kuuluu pääsy Digilehdet-palveluun. Asiakas voi valita tilaamansa lehden lisäksi toisen lehden, jota voi lukea digitaalisesti ilman lisämaksua koko tarjousjakson ajan. Jatkaessaan tilausta tarjousjakson jälkeen saa käyttöönsä kaikkien 14 lehden uusimmat numerot sekä lehtien arkistot.

Läs mer
Fäll ihop

Arviot Kodin Kuvalehti

1
Tuija
Todella huono. Toistaa itseään.
5
Tiina
Paras naisten lehti, muita en edes lue. Tässä lehdessä on asiaa, kaikki hömppä juorut ja iänikuiset laihdutusvinkit ym puuttuu. Plussaa huippu hienoista kansista!
5
Terttu
ok

Kodin Kuvalehti

Julkaisua / vuosi: 
24
Kieli: 
Suomi
Arvostelu: 3.7 (3 ääntä)

Tarjoukset

 • 4 kuukautta:
  35,00
  Tilaajalahja!
  Arvo 19,80 €

  1 lisäkuukausi Kodin Kuvalehteä

  * Kestotilaus
 • 6 kuukautta:
  49,00
  Tilaajalahja!
  Arvo 39,60 €

  2 lisäkuukautta Kodin Kuvalehteä

  * Kestotilaus
 • 12 kuukautta:
  89,00
  Tilaajalahja!
  Arvo 59,40 €

  3 lisäkuukautta Kodin Kuvalehteä

  * Kestotilaus

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle