• Ei puhelinmyyntiä
  • Turvalliset maksutavat
  • Suomen suurin valikoima

Talous & Elinkeinoelämä

Tilaa talouslehdet itsellesi tai lahjaksi. Olemme koonneet tälle sivulle kaikki kotimaiset ja ulkomaiset talouslehdet. Kattava valikoima talousalan lehtiä niin suomeksi, ruotsiksi, englanniksi kuin saksaksikin. Tärkeimmät ajankohtaiset talousuutiset, pörssikurssit ja kattavat sijoittajapalvelut löydät näistä lehdistä.

Talous koskettaa kaikkia elämänalueita. Henkilökohtaisella taloudellamme on merkitystä koko talouden kannalta. Monille talous on eräänlainen harrastus. Kysymys kuuluu, että kuinka saamme rahoillemme parhaiten vastinetta?

Tilaa talouteen keskittyvän aikakauslehden voit säästää selvää rahaa!

Hyödyllinen sanasto

Tapaaminen pankkivirkailijan kanssa voi kuulostaa latinalta maallikon korviin. Saatamme ottaa lainaa esimerkiksi taloa varten ymmärtämättä mitä lainaehdoissa oikeastaan sanotaan. Kannattaako meidän luottaa pankkivirkailijaan tai talousneuvojaan sokeasti? Talousaiheinen aikakauslehti opettaa taloudellista kieltä, sekä antaa vinkkejä säästöihin ja sijoituksiin.

Kaikkien tulisi tietää ainakin perusasiat taloudesta. Talous koskettaa meidän kaikkien elämää. Yksinkertaisten ohjeiden avulla meidän on helppo valvoa talouttamme ja tehdä oikeita päätöksiä.

Osa jokaisen elämää

Talous voidaan ajatella hieman hankalana pelinä. Tiedot ja taidot lisäävät luottamusta ja saat lisää varmuutta. Talous on myös tärkeä osa elämää, sitä ei voi kukaan kieltää. Siksi meidän on pyrittävä parhaaseen mahdolliseen tulokseen. Tieto on valtaa myös taloustieteissä.

Valikoimamme lehdet käsittelevät henkilökohtaisen talouden lisäksi myös talouden parissa työskenteleville hyödyllistä ja relevanttia tietoa kansainvälisestä taloudesta ja rahoituslaitoksista.

Jos et löydä valikoimastamme etsimääsi, niin voit esittää toiveen asiakaspalveluumme.

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle