• Ei puhelinmyyntiä
 • Turvalliset maksutavat
 • Suomen suurin valikoima
 • Ase & erä

Tuotekuvaus Ase & erä lehti

Ase & Erä on yli 20-vuotisen historiansa aikana saavuttanut vankan aseman metsä- ja asemiesten keskuudessa. Lehti on monipuolisen sisältönsä ansiosta saanut yhä enemmän lukijoita Hangosta Utsjoelle aina nuorista harrastelijoista iäkkäimpiin konkareihin. Lehti metsästää ja testaa, esittelee alan viimeisimmät uutuudet, kertoo metsästyskoiraroduista ja niiden hoidosta niin aktiiviaikaan kuin lepokaudenkin aikana. Myös metsä- ja erämiesten teknisten välineiden esittelyt löydät Ase & Erästä (mm. puukot ja teräaseet, tekniikka ja viestintä ym.). Lehti ei myöskään unohda metsästysmatkoja, joita tehdäänkin ympäri Suomea ja jopa rajojemme ulkopuolelle.

Läs mer
Fäll ihop

Arviot Ase & erä

5
Bertolipimu
Kiva lehti, hyvät jutut! Tykkään lehden tyylistä.
1
Mertsi
Kiiltävät kannet ei takaa laatua.
5
Makke
Hyvä lehti, hyviä aiheita, ilmestyy sopivan väliajoin, suosittelen! Lisää ajankohtaisia aiheita niin metsästyksestä, uudistuksista kuin välineistäkin.
0
Esko Kuusisto
"Lehden toimittajien on syytä päivittää tietonsa, ettei totena kirjoita ainakaan vanhoista metsästysasetuksista. Ase ja Erä 7/2016 toimittaja on virheellisesti voimassaolevaa metsästysasetuksen 16 § pienoiskiväärin tehovaatimuksesta sivu 56metsästykseen (E0 > 150 J) Asianomainen tehovaatimus on E0 > 100 J. Samantapaisia lapsuksia on muissakin

Ase & erä

Julkaisua / vuosi: 
8
Kieli: 
Suomi
Arvostelu: 4 (4 ääntä)
1. Valitse tilaustapa
2. Valitse tarjous
 • 8 nroa:
  73,00
  * Kestotilaus
 • 8 nroa:
  81,00
  * Määräaikainen

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle