Katso ehdotuksia Tarvitsetko apua täydellisen lahjan löytämiseen? Käytä lahjaopastamme! X
Puutarha

PuutarhaPuutarha kuvaa kahta asiaa, sekä tonttia, että metaforaa. Puutarha on kauneuden, rauhan ja meditaation lähde. Samalla se antaa meillä terveellistä liikuntaa, hedelmiä ja vihanneksia. Puutarhamme on elävä asia, joka heijastaa itseämme.

Tästä kategoriasta kaikki löytävät unelmiensa puutarhan.

Käytännöllistä ja hengellistä

Vain muutamat toiminnat antavat meille yhtä paljon takaisin kuin puutarhanhoito. Koosta, muodosta ja sisällöstä riippumatta puutarha on elämää tuottava keidas. Jotkut kasvattavat marjoja ja hedelmiä, jotkut tekevät puutarhasta enemmän taideteoksen ja jotkut tyytyvät luonnontilaan. Suunnitteluun ja ylläpitoon tarvitsemme kuitenkin inspiraatiota ja tietotaitoa.

Tämä kategoria tarjoaa erilaisia lehtiä erilaisille puutarhanhoitajille. Puutarhalehdet kertovat kaiken kasveista ja maaperästä. Muut lehdet keskittyvät enemmän maisema-arkkitehtuuriin ja estetiikkaan. Näistä lehdistä voit löytää myös mielenkiintoisia artikkeleita puutarhasi monimuotoisuudesta.

Lue lisää...
Piilota suodatin
Mitä olet etsimässä? Meillä on 62 lehteä kategoriassa Puutarha.Lajittele ja löydä etsimäsi!
Tilaajalahja:
Yhteishintaan
Suosituimmat: 0 - 10
Hinta: 13 - 812
Faktat ja mahdollisuudet

Mitä me todella tiedämme puutarhastamme? Ehkä tiedämme vain alueen ilmaston, maaperän happamuuden, alueen kasviston ja eläimistön? Millaiset kasvit menestyvät? Miten kasvattaa kukka? Saadaksesi kaiken hyödyn irti puutarhasta tulee sinun tietää kaikki paikallisista olosuhteista.

Lehtivalikoimastamme löydät kaikki puutarha – ja puutarhanhoitolehdet helpottamaan arkeasi. Maaperä, vesi ja auringonvalo ovat peruselementtejä. Etsi lehti, joka auttaa sinua toteuttamaa unelmiesi puutarhan.

Puutarhalehdet kategorian lehdet on suunnattu ihmisille, jotka ovat oikeita viherpeukaloita ja rakastavat multaa sormien välissä. Näistä lehdistä saat vinkkejä käytännön puutarhanhoitoon huomioiden kaiken kukista puihin ja pensaisiin. Sinulla ei tarvitse olla käytössäsi suurta puutarhaa saadaksesi ilon irti näistä lehdistä. Jaetut vinkit, hoito-ohjeet ja inspiroivat kuvat auttavat jokaista kasvattamaan kukoistavan puutarhan. Tyypillisimpiä puutarhalehtiä ovat Kotipuutarha, ViherPiha, Country Gardens ja Florist. Tilaa värikäs ja inspiroiva puutarhalehti edulliseen tarjoushintaan.