Lehtitilaus ja arvokas tilaajalahja

Lehtikuningas parhaat tilaajalahjat

Tilaa lehti, niin saat kaupan päälle upea tilaajalahjan myös lahjatilauksissa! Sivustollamme on aina huikeat määrät erilaisia tilaajalahjoja. Tältä sivulta löydät parhaista parhaat! Tilaajalahja lähetetään aina tilauksen maksajan osoitteeseen. Voit siis antaa lehden lahjaksi ja pitää tilaajalahjan itselläsi! Tilaajalahja on myös kätevä lahjaidea. Ota kuitenkin huomioon, että tilaajalahja lähetetään pääsääntöisesti vasta jokunen viikko tilauksen maksamisen jälkeen. Sekä lehden että tilaajalahjan toimituskulut sisältyvät tarjoushintaan!

Tilaajalahja kaupan päälle

Arvokkaita design-tuotteita, kosmetiikkaa, tekniikkaa, koruja, astioita, harrastusvarusteita... Meiltä löytyy sekä lehtiä että tilaajalahjoja jokaiseen makuun, valitse vain suosikkisi! Voit myös kääntyä asiantuntevan asiakaspalvelumme pariin, jos haluat suosituksia.

Viime vuosina tilaajalahjoihimme on lukeutunut monien suosittujen suunnittelijoiden ja merkkien tuotteita, kuten IvanaHelsingin ja Marimekon laukkuja ja somisteita, Hanna Sarénin design-tuotteita, sekä Tapio Wirkkalan koruja, aterimia ja sisustussomisteita.

Tilaajalahjat vaihtuvat kausittain ja kampanjakohtaisesti, jotta voimme tarjota aina mahdollisimman hyviä ja ajankohtaisia lahjoja. Tilaamalla lehden nyt varmistat saavasi suosikkilahjasi.

C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D