• Ei puhelinmyyntiä
 • Turvalliset maksutavat
 • Suomen suurin valikoima
 • ApuRistikot

Tuotekuvaus ApuRistikot lehti

ApuRistikot – Ratkaise Suomen suosituimmat ristikot!


Etsitkö aivojumppaa ja jännitystä arkeesi? Apu Ristikot tarjoavat ratkottavaa niin aloitteleville kuin kokeneillekin ristikoiden ystäville. Jokaisessa numerossa pääset haastamaan itsesi helpohkojen ja keskivaikeiden ristikoiden parissa, mutta keskiaukeaman täyttää aina ristikko tosifaneille. Lehdessä odottavat myös mielenkiintoiset kuvaristikot, kuva-arvoitukset, kryptoja, piilosanoja, erinomaiset anagrammit ja monia muita aivoituksia.

Miksi valita ApuRistikot?Laaja valikoima haasteita: Ratkaise helpot ja keskivaikeat ristikot sekä pääse testaamaan taitosi vaativissa keskiaukeaman ristikoissa.
Monipuoliset pulmatehtävät: Nauti kuvaristikoista, kryptoista, piilosanoista ja monista muista aivoteräviä taitoja vaativista tehtävistä.
Ammattilaisten laatimat ristikot: Lehdessä julkaistaan kokeneiden ammattilaisten laatimia ristikoita, jotka tarjoavat laadukasta haastetta.
Mahtavat palkinnot: Osallistu palkintotehtäviin ja voita upeita palkintoja, joiden yhteisarvo on yli 700 euroa.
Apu Ristikot tarjoaa aivojumppaa ja jännitystä päivääsi. Nyt voit tilata lehden suoraan Lehtikuningas.fi-sivustolta ja uppoutua ristikoiden maailmaan vaivattomasti. Tilaa nyt ja nauti älyllisestä haasteesta!

Tilaa ApuRistikot pysyvästi reiluun hintaan


Tilaa tämä lehti meiltä pysyvästi reiluun hintaan. Pysyvästi reilu hinta tarkoittaa sitä, että lehtitilauksesi hinta on täysin sama seuraavallakin jaksolla. Kun tilaat nyt, pysyy tilauksesi hinta täysin samana seuraavallakin jaksolla. Ja sitä seuraavalla, niin kauan, kun pidät tilauksesi voimassa. Voit siis huoletta nauttia lehdestäsi ilman hinnankorotuksia. Tämän lupauksen saat vain A-lehdiltä, ainoana Suomessa. Tarjoukset ovat voimassa uusille tilaajille kotimaassa. Edellisestä tilauksesta on näin ollen täytynyt kulua vähintään 100 vuorokautta. Tämä rajoitteen Lehtikuninkaalle on asettanut lehden kustantaja A-lehdet Oy. Jos tilaukseen sisältyy digitaalinen näköislehden lukuoikeus ja digiarkisto saat ohjeet sähköpostitse, kun tilaus on kirjautunut kustantajan järjestelmään. Voit lukea lehden digiversiota kätevästi kotona, mökillä tai vaikka matkalla.
Läs mer
Fäll ihop

Arviot ApuRistikot

ApuRistikot

Julkaisua / vuosi: 
12
Kieli: 
Suomi
Pysyvästi reilu hinta!
Arvostelu: 4.8 (5 ääntä)
1. Valitse tilaustapa
2. Valitse tarjous
 • Pysyvästi reilu hinta
  12 kuukautta:
  44,90
  * Kestotilaus
 • 12 kuukautta:
  47,40
  * Määräaikainen
 • Pysyvästi reilu hinta
  12 kuukautta:
  44,90
  * Kestotilaus
 • 12 kuukautta:
  47,40
  * Määräaikainen

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle