• Ei puhelinmyyntiä
 • Turvalliset maksutavat
 • Suomen suurin valikoima
 • HISTORISKA Brott & mysterier

Tuotekuvaus HISTORISKA Brott & mysterier lehti

Tilaa HISTORISKA Brott & mysterier


Tilaa HISTORISKA Brott & mysterier jos rakastat jännittäviä tarinoita historiallisista rikoksista, arvoituksellisista tapahtumista ja selittämättömistä ilmiöistä. Lehti käsittelee kaikkea vanhoista murhista maailmanhistorian mysteereihin – niin kuuluisista kuin täysin tuntemattomista tapauksista. Taattua jännitystä jokaisella sivulla! HISTORISKA Brott & mysterier ilmestyy 9 kertaa vuodessa ja on ruotsinkielinen.


True Crime -maailma on saavuttanut ennennäkemättömän suosion. Se on kategoria, jossa totuus on usein kiehtovampaa kuin taru. Tutustu syvemmälle jännittäviin rikostapauksiin, ratkaisemattomiin mysteereihin ja ihmismielen pimeisiin käytäviin. Selaa kiehtovia tarinoita todellisista rikoksista ja niiden ratkaisemisesta sekä sukella historiallisten tapausten ja nykypäivän mysteerien syövereihin. True Crime -kategoria tarjoaa koukuttavia kertomuksia ja paljastaa rikosten taustat – kaikki totta elämästä, kaikki yhdessä paikassa. Valmistaudu astumaan tositarinoiden maailmaan, joka herättää kylmiä väreitä ja syvän kiinnostuksen ihmismielen varjoisiin puoliin.

HISTORISKA Brott & mysterier lehtitilaus
Tilaa HISTORISKA Brott & mysterier ja monet muut kiinnostavat lehdet Lehtikuningas.fi -sivustolta kampanjahintaan itselle tai lahjaksi.
Läs mer
Fäll ihop

Arviot HISTORISKA Brott & mysterier

HISTORISKA Brott & mysterier

Julkaisua / vuosi: 
9
Kieli: 
Ruotsi
Ei äänestetty
1. Valitse tilaustapa
2. Valitse tarjous
 • 4 nroa:
  33,00
  * Määräaikainen
 • 9 nroa:
  74,90
  * Määräaikainen

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle