• Ei puhelinmyyntiä
 • Turvalliset maksutavat
 • Suomen suurin valikoima
 • Unelmien Talo&Koti

Tuotekuvaus Unelmien Talo&Koti lehti

Unelmien Talo&Koti – Persoonallisen Sisustajan Inspiraatiolehti!

Unelmien Talo&Koti on iloinen ja innostava lehti, joka on suunniteltu erityisesti sinulle, persoonallinen ja intohimoinen sisustaja. Se ei ole vain lehti, vaan kutsu seikkailuun sisustuksen maailmaan, tuoden unelmasi lähemmäs kuin koskaan.

Jokaisessa numerossa Unelmien Talo&Koti esittelee neljä ainutlaatuista, suomalaista kotia. Näissä kodeissa näet monenlaisia sisustustyylejä, mutta niitä yhdistää värikkyys, kerroksellisuus ja oivaltavat sisustusideat. Lehden sivuilla pääset tutustumaan edullisiin sisustuslöytöihin ja helposti toteutettaviin ideoihin, jotka saavat kotisi loistamaan uudella tavalla. Joka numerossa Parolan asema -bloggaaja Katja Rinkinen kunnostaa huonekaluja ja Annin Uunissa -bloggaaja Anni Paakkunainen jakaa suosikkireseptejään, jotka herättävät kotisi tuoksut eloon. Lisäksi saat inspiraatiota DIY-ideoista askartelusta käsitöihin asti. Jokaisessa numerossa mukana myös kirpputorivinkki, joka auttaa sinua löytämään ainutlaatuisia aarteita kotiisi.

Tilaa Unelmien Talo&Koti ja anna sisustuksen olla seikkailu, joka kukoistaa yhdessä sinun persoonallisen tyylisi kanssa! Tule mukaan ja löydä uusia tapoja tehdä kodistasi unelmiesi tyyshelmi.

Tilaa Unelmien Talo&Koti pysyvästi reiluun hintaan


Tilaa tämä lehti meiltä pysyvästi reiluun hintaan. Pysyvästi reilu hinta tarkoittaa sitä, että lehtitilauksesi hinta on täysin sama seuraavallakin jaksolla. Kun tilaat nyt, pysyy tilauksesi hinta täysin samana seuraavallakin jaksolla. Ja sitä seuraavalla, niin kauan, kun pidät tilauksesi voimassa. Voit siis huoletta nauttia lehdestäsi ilman hinnankorotuksia. Tämän lupauksen saat vain A-lehdiltä, ainoana Suomessa. Tarjoukset ovat voimassa uusille tilaajille kotimaassa. Edellisestä tilauksesta on näin ollen täytynyt kulua vähintään 100 vuorokautta. Tämä rajoitteen Lehtikuninkaalle on asettanut lehden kustantaja A-lehdet Oy. Jos tilaukseen sisältyy digitaalinen näköislehden lukuoikeus ja digiarkisto saat ohjeet sähköpostitse, kun tilaus on kirjautunut kustantajan järjestelmään. Voit lukea lehden digiversiota kätevästi kotona, mökillä tai vaikka matkalla.
Läs mer
Fäll ihop

Arviot Unelmien Talo&Koti

5
Eija Lehtimäki
Niin piristävä lehti! Tykkään!
4
Taina
Ihan ok lehti.
5
Niina
Ihana lehti
5
Rozi
ok
5
Niina
Kiinnostava ja kiva lehti.
0
Lehtikuningas.fi
Hei Ruskaterttu ja kiitos paljon kommentistasi! Ihanaa, että olet tyytyväinen lehden sisältöön! Toivottavasti se on mieleesi tulevaisuudessakin. Mukavaa ja rentouttavaa loppukesää sinulle! -Ylläpito
0
Ruskaterttu Kar...
Ihana lehti! Ei pelkkää valkoista vaan väriä ja ideoita elämään, rakastamaani kierrätystä ja home made juttuja
0
liisa
"ihana lehti,täynnä värikkäitä ja kivoja sisustuksia.vaihtelua nykyiseen aina vain valkoista ja harmaata oleviin ""nykytrendeihin"""
0
LEHTIKUNINGAS.FI
Kiitos kommentistasi! Saamme kaikki tarjoukset suoraan lehtien kustantajilta ja emme voi valitettavasti niihin vaikuttaa. Tilaajalahjat eivät vaikuta lehden hintaan, vaan ne on tarkoitettu asiakkaiden iloksi. Näissä tarjouksissa on 30% säästö normaalihintaan verrattuna+tilaajalahja. //Yst.terv.Ylläp
0
Sarike
Mahtavasti uudistunut lehti. Tilaisin jos ei noita hintoja nostavia lahjuksia.

Sivut

Unelmien Talo&Koti

Julkaisua / vuosi: 
12
Kieli: 
Suomi
Pysyvästi reilu hinta!
Arvostelu: 4.6 (9 ääntä)
1. Valitse tilaustapa
2. Valitse tarjous
 • Pysyvästi reilu hinta. Näköislehti ja näköislehtiarkisto.
  6 kuukautta:
  34,90
  * Määräaikainen
 • Pysyvästi reilu hinta. Näköislehti ja näköislehtiarkisto.
  12 kuukautta:
  64,90
  Tilaajalahja!
  Arvo 9,90 €

  1 lisänumero Unelmien Talo&Koti -lehteä

  * Kestotilaus
 • 6 kuukautta:
  59,40
  * Määräaikainen
 • 12 kuukautta:
  118,80
  * Määräaikainen
 • Pysyvästi reilu hinta. Näköislehti ja näköislehtiarkisto.
  6 kuukautta:
  34,90
  * Määräaikainen
 • Pysyvästi reilu hinta. Näköislehti ja näköislehtiarkisto.
  12 kuukautta:
  64,90
  Tilaajalahja!
  Arvo 9,90 €

  1 lisänumero Unelmien Talo&Koti -lehteä

  * Kestotilaus
 • 6 kuukautta:
  59,40
  * Määräaikainen
 • 12 kuukautta:
  118,80
  * Määräaikainen

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle