• Ei puhelinmyyntiä
  • Turvalliset maksutavat
  • Suomen suurin valikoima
  • Hevosurheilu

Tuotekuvaus Hevosurheilu lehti

Tilaa Hevosurheilu -lehti
Hevosurheilu kertoo lähes 100 vuoden kokemuksella monipuolisesti ja puolueettomasti eri lajien taustat, tarinat, faktat sekä ilmiöt. Lehti kannetaan kotiin keskiviikkoisin.
Hevosurheilusta löydät ravimaailman tärkeimmät uutiset sekä raportit ja taustat viikon tärkeimmistä raveista. Lehdessä on myös lähtölistat kaikkiin Suomen Toto- ja paikallisraveihin. Hevosurheilun ratsastustilaajia palvelevat runsaat ja monipuoliset sivut, jotka keskittyvät ratsastusuutisiin, puheenaiheisiin ja lähikuviin. Neuvonta-artikkelit kiinnostavat hevosihmisiä lajista riippumatta. Niissä käsitellään asiantuntijoiden uusimmat tiedot ruokinnasta, hoidosta, kengityksestä ja kaikesta tärkeästä hevosen hyvinvointiin liittyvästä. Lehti ilmestyy 52 kertaa vuodessa.
Hevosurheilun verkkopalvelun uutisvirta päivittyy jatkuvasti ja sitä seuraamalla pysyt aina ajan tasalla. Tilaukseen kuuluu myös näköislehti.
Kestotilaajana saat maksuttomana tilaajaetuna Hevosurheilu-lehden lehtiarkiston, joka sisältää monipuolisia hakumahdollisuuksia. Arkisto sisältää noin 110 000 sivua luettavaa vuodesta 1924 alkaen. Palvelun hinta muille kuin kestotilaajille on 7,90 €/kk.
Verkkouutisia, lehtiarkistoa sekä näköislehteä pääset lukemaan, kun rekisteröidyt ja luot omat Hevosurheilu-tunnukset. Saat sisäänkirjautumistunnukset palveluun lehden kustantajalta, kun tilaus on rekisteröity.
Hevosurheilu-lehti on loistavaa ajanvietettä sekä ainutlaatuinen ja asiaansa perusteellisesti vihkiytynyt tiedonlähde kaikille hevosten ja hevosurheilun ystäville! Tilaa Hevosurheilu ja muut lehdet kampanjahintaan osoitteesta Lehtikuningas.fi.

Läs mer
Fäll ihop

Arviot Hevosurheilu

4
Anssi Niemelä
Olen molempien lehtienne kestotilaaja vuosikymmenten ajalta. Olen lehtienne sisältöön(myös 7 oikein) pääosin tyytyväinen. Sen sijaan raivostuttavaa on se, että ke HU ja viikon ainoa 7 oikein putoaa lähes aina Vermon ke ravien jälkeen ja se tuskin on teidän tarkoitus. Asiat olivat hieman paremmin silloin kun 7 oikein ilmestyi tiistaina. Ehdotan, että korvaatte asiat jotenkin. Ilmaiset jalostuskuvasto ja kalenteri olisivat edes jonkinlainen anteeksipyyntö.

Hevosurheilu

Julkaisua / vuosi: 
52
Kieli: 
FI
Arvostelu: 4 (1 vote)

Tarjoukset

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle