Katso ehdotuksia Tarvitsetko apua täydellisen lahjan löytämiseen? Käytä lahjaopastamme! X
Matkailu

MatkailuMatkailulehdet ovat aina suosittuja. Käytämme niitä matkojen suunnitteluun tai matkalla ollessa. Matkailu – kategoriasta löydät jännittäviä ja käytännöllisiä lehtiä kaikkialta maailmasta. Kaipaatko eksoottisia kokemuksia? Tutustu innostavaan kokoelmaan matkailulehtiä!

Käytännön neuvoja

Muissa maissa asiat hoidetaan eri tavalla kuin Suomessa ja se on yksi syy miksi matkustaminen kiehtoo. Valmistautuminen ennen matkaa on kuitenkin tärkeää. Millainen on kohtelias tervehdys Keniassa? Mikä voi olla loukkaavaa käytöstä Kazakstanissa? Pitääkö Malariaa vastaan ottaa rokotus, jos matkustaa Malediiveille?

Matkalehdet ovat hyödyllisiä kaikille maailmanmatkaajille. Ne sisältävät hyviä vinkkejä, upeita maisemia ja makuelämyksiä. Kaikki salaisuudet paljastetaan.

Joku on käynyt kohteessa aiemmin

Minne tahansa matkustatkin, joku on aina ollut siellä aiemmin. Matkailulehdet maustetaan maailmanmatkaajien kokemuksilla ja valokuvat vievät meidät uskomattomiin paikkoihin. Voimme melkein haistaa espresson tuoksun Italia kujilla tai kuulla aaltojen pauhun.

Lue lisää...
Piilota suodatin
Mitä olet etsimässä? Meillä on 29 lehteä kategoriassa Matkailu.Lajittele ja löydä etsimäsi!
Tilaajalahja:
Yhteishintaan
Suosituimmat: 0 - 9
Hinta: 15 - 252
Meillä ei ehkä ole mahdollisuutta matkustaa jokaiseen maailmankolkkaan itse, mutta matkalehdet vievät meidät uskomattomalle matkalle maailman ympäri. Matka – lehti on usein matka itsessään. Hyppää matkalle tuntemattomaan.

Matkailulehdet - kategorian lehdet opastavat sinut halutuimpiin kohteisiin kotimaassa ja muualla maailmalla sekä auttavat matkan käytännön suunnittelusta ja toteutuksessa. Matkoja kaikille budjeteille ja kaikkiin tarpeisiin. Lisäksi löydät vinkkejä käytännön matkustamiseen, ruokaan ja tekemiseen. Mielenkiintoisia esimerkkejä monipuolisista matkailulehdistä ovat Food And Travel, Lonely Planet Traveller ja Matkaopas. Meillä on tarjota laaja valikoima erilaisia matkalehtiä erikoishintaan. Tilaa matkalehti edullisesti ja nopeasti osoitteesta Lehtikuningas.fi.