• Ei puhelinmyyntiä
 • Turvalliset maksutavat
 • Suomen suurin valikoima
 • Tekniikan Maailma digipalvelu

Tuotekuvaus Tekniikan Maailma digipalvelu lehti

Tekniikan Maailma on tekniikan erikoislehti, joka pitää huolen, että pysyt ajan tasalla alan uusimmista kehityskuluista. Tekniikan Maailman erityisosaamiseen kuuluvat autot, moottoripyörät, puhelimet, kamerat, televisiot, tietokoneet ja muu elektroniikka. Tilaa TM digipalvelu osoitteesta Lehtikuningas.fi kampanjahintaan!
Tekniikan Maailma tuntee autot ja niiden maailman. TM esittelee uudet mallit yksityiskohtaisesti ja mielenkiintoisesti. Lisäksi Tekniikan Maailma kertoo myös autoteollisuuden uusimmat uutiset, vierailee automessuilla ja autonäyttelyissä sekä vertailee rengasmerkit ja -mallit. TM hallitsee myös muut moottoriajoneuvot kuten moottoripyörät ja mönkijät.
Lisäksi viihde-elektroniikka on Tekniikan Maailma-lehdessä isossa roolissa. Tekniikan Maailmassa esittelyyn pääsevät markkinoiden uusimmat tuotteet eri tuotekategorioista kuten puhelimista, tietokoneista sekä kameroista. Eri tuotemerkkien vertailut antavat paljon hyödyllistä tietoa ja auttavat ostopäätösten tekemisessä.
Tekniikan Maailma auttaa lukijoitaan tekemään hyviä ja valistuneita valintoja. Sen testit ja vertailut ovat puolueettomia, ammattimaisia ja ajankohtaisia. Tekniikan Maailma tarjoaa tietoa, josta on hyötyä ja johon voi luottaa. TM tunnetaan asiantuntevuudestaan ja taidostaan kertoa asiat selkeästi ja ymmärrettävästi. Tekniikan Maailma varmistaa, että tiedät aina, mitä tekniikan saralla tällä hetkellä tapahtuu.
Tilaa Tekniikan Maailma digipalvelu kampanjahintaan osoitteesta Lehtikuningas.fi! Tekniikan Maailma ilmestyy 23 kertaa vuodessa. Kun tilaat Tekniikan Maailma digipalvelun, pääset lukemaan lehteä netissä missä vain ja milloin vain. Digipalvelussa saat digilehden, tekniikan uutiset päivittäin, testit ja vertailut sekä Tekniikan Maailmat kattavan arkiston. Arkistosta löydät kaikki lehdet vuodesta 1953 asti!

Digin tilaajana saat säännöllisesti uutiskirjeen, johon on koottu parhaat palat verkon annista. Halutessasi voit perua uutiskirjeen tilauksen uutiskirjeen lopussa olevasta linkistä.

Saat sähköpostiisi ohjeet digipalvelun käyttöönottoon, kun tilaus on kirjautunut kustantajan järjestelmään. Lukeaksesi digituotetta, tarvitset Otavamedia tilin. Jos sinulla on jo Otavamedia tili, pääset lukemaan tilin tunnuksilla digituotetta heti, kun tilaus on kirjautunut kustantajan järjestelmään. Jos sivulla ei ole vielä Otavamedia tiliä, sinulle luodaan tili samalla kun tilaus kirjautuu kustantajan järjestelmään. Tilauksen kirjauduttua kustantajalle, saat heiltä sähköpostiisi viestin, jossa sinun tulee vahvistaa Otavamedia tili 7 vuorokauden kuluessa.

Läs mer
Fäll ihop

Arviot Tekniikan Maailma digipalvelu

Tekniikan Maailma digipalvelu

Kategori: 
Julkaisua / vuosi: 
23
Kieli: 
Suomi
Ei äänestetty
1. Valitse tilaustapa
2. Valitse tarjous
 • 6 kuukautta:
  59,00
  (-34%)
  Tilaajalahja!
  Tekniikan Maailma 1 nro

  Näytenumero kaupan päälle

  * Kestotilaus
 • 6 kuukautta:
  59,00
  (-34%)
  Tilaajalahja!
  Tekniikan Maailma 1 nro

  Näytenumero kaupan päälle

  * Kestotilaus

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle