• Ei puhelinmyyntiä
  • Turvalliset maksutavat
  • Suomen suurin valikoima

Ystävänpäivä

Etsitkö täydellistä ystävänpäivälahjaa, joka ilahduttaa pitkään? Anna lahjaksi lukuelämys, joka kestää vuoden ympäri tai niin pitkään kuin haluat – tilaa lehtitilaus Lehtikuninkaalta!

Ystävänpäivänä haluamme muistaa läheisiämme ja osoittaa heille rakkauttamme. Mitäpä olisi parempi tapa tehdä se kuin antamalla lahja, joka tarjoaa iloa ja hyötyä jokaisena päivänä? Lehtikuningas tarjoaa laajan valikoiman suosittuja aikakauslehtiä, jotka sopivat jokaiseen makuun ja kiinnostuksen kohteeseen.

Lehtitilaus on täydellinen ystävänpäivälahja, joka ilahduttaa saajaansa aina ilmestyessään uusilla ja mielenkiintoisilla sisällöillä. Olipa kyseessä sitten muotia, sisustusta, ruoanlaittoa, terveyttä tai vaikka matkustamista käsittelevä lehti, Lehtikuninkaalta löydät taatusti sopivan lehden jokaiselle ystävälle.

Miksi valita lehtitilaus ystävänpäivälahjaksi? Se on helppo lahja, joka ei vaadi suurta pohdintaa tai ostoskierroksia. Lisäksi se on edullinen lahja, joka sopii kaikenlaisille budjeteille. Tee ystävänpäivästä ikimuistoinen antamalla lahjaksi Lehtikuninkaan lehtitilaus – se on lahjaidea, joka ilahduttaa ja inspiroi vielä pitkään sen jälkeen kun suklaat on syöty ja kukat lakastuneet!

Tilaa lehtitilaus jo tänään ja anna ystävällesi lahja, joka pitää hymyn kasvoilla pitkään!

Anna ystävälle paras ystävänpäivälahja! Lehtikuninkaalta löydät parhaat lahjaideat ystävälle, poikaystävälle, tyttöystävälle ja kaikille läheisille. Tilaa lehti ystävänpäivälahjaksi ja laadi oma ystävänpäivätervehdyksesi valmiisiin korttipohjiin.

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle