• Ei puhelinmyyntiä
  • Turvalliset maksutavat
  • Suomen suurin valikoima

Aikakauslehdet

Lehtikuningas.fi -sivusto kokoaa yhteen kaikki netin parhaat lehtitilaustarjoukset. Valikoimastamme löytyy kaikki lehdet kampanjahintaan.

Meiltä löytyy myös parhaat tilaajalahjat ja alennuskoodit. Aikakauslehdet ilmestyvät harvemmin kuin sanomalehdet ja niiden sisältö eroaa sanomalehdistä olemalla vähemmän uutiskeskeinen. Aikakauslehdet ilmestyvät vähintään kerran vuodessa, mutta useimmiten vähintään kerran kuukaudessa. Aikakauslehdet sisältävät tyypillisesti paljon kuvia, laajoja artikkeleita ja myös sisältöön sopivaa mainontaa. Tyypillinen aikakauslehti tarjoaa vähän kaikkea aina horoskoopeista julkimoihin, kodinhoitoon, juoruihin ja ruuanlaittoon. Useat kertomukset jatkuvat seuraavassa ilmestyvässä lehdessä sarjoina. Suosittuja artikkeleita ovat esimerkiksi lääkärien, psykologien ja suhdeasiantuntijoiden kirjoittamat palstat. Tämä kategoria pitää sisällään eniten erityyppisiä lehtiä. Valikoimastamme löydät mm. yleisaikakauslehdet Seura ja Apu sekä koko perheen kestosuosikki Aku Ankka. Meiltä löydät myös paljon naisille suunnattuja aikakauslehtiä kuten Anna ja Me Naiset. Tyypillisiä esimerkkejä aikakauslehdistä ovat myös Valitut Palat, Suomen kuvalehti ja Viva. Aikakauslehdet - kategorian lehdille yhteistä on tarkoitusperä, joka on tarjota viihdykettä vapaa-aikaan.
Aikakauslehdillä on pitkät perinteet Suomessa. Suoraan postilaatikkoomme viikoittain ja kuukausittain saapuvat lehdet ovat meille tärkeä rutiini. Kiireisen päivän jälkeen haemme rauhaa ja rentoutumista syventymällä lehtien maailmaan. Syventyminen oman suosikkilehden pariin on aina nautinto. Miellyttävä hengähdystauko, jota monet odottavat. Lehtien lukeminen on rituaali monille suomalaisille. Koti ei ole sama ilman sohvapöydällä lojuvia lehtiä. Hanki iloa suoraan postilaatikkoon itselle tai jollekin läheiselle. Olet sen ansainnut. Tästä kategoriasta löydät kaikki suosituimmat aikakauslehdet. Valitse oma suosikkisi ja katso päivän tarjous. Yleisaikakauslehdet keskittyvät usein arkisiin asioihin; iloon, suruun ja haasteisiin. Muita aihealueita ovat perhe, rakkaus, koti, työ, matkustelu, elämä ja kuolema. Aihepiirit punoutuvat usein meille arjessa tärkeiden asioiden ympärille. Asioiden, jotka koskettavat jokapäiväistä elämäämme. Valikoimassamme on kaikki kotimaiset aikakauslehdet ja kuten sanotaan vaihtelu virkistää ja siksi valikoimassamme on myös ulkomaisia lehtiä. Tilaa Aikakauslehti Edullisesti - Lehtikuningas.fi

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle