• Ei puhelinmyyntiä
  • Turvalliset maksutavat
  • Suomen suurin valikoima

Hevoset & Ratsastus

Hevoslehdet ja ratsastuslehdet ovat etenkin nuorten naisten ja tyttöjen suosiossa. Näistä lehdistä löydät kaiken tiedon harrastukseen ja hevosten hoitoon liittyen.

Lisäksi lehdissä on tapahtumia, uutisia ja varustetestejä. Valikoimastamme löytyy mm. kestosuosikki Hevoshullu. Villivarsa-lehden ilmestyminen on päättynyt, mutta meiltä löytyy myös ruotsin ja englanninkielisiä hevoslehtiä. Hevoslehdet keskittyvät enemmän hevosten hoitoon ja varusteisiin, kun ratsastuslehdet taas puolestaan enemmän ratsastus harrastukseen. Valikoimassamme on paljon erityyppisiä lehtiä kaikille hevosista ja ratsastuksesta kiinnostuneille tasosta riippumatta. Voit olla aivan aloittelija hevosten parissa tai kokeneempi ratsastaja. Tilaa lehti, joka auttaa sinua kehittymään ratsastajana ja hevosten hoitajana. Esimerkiksi kestosuosikki Hevoshullu on lehti, josta kaikki tallitytöt puhuvat tallilla. Meiltä löytyy sekä yleispäteviä lehtiä, että esimerkiksi esteratsastukseen perehtyneitä lehtiä. Osoitteesta Lehtikuningas.fi löydät kaikki lehdet kampanjahintaan. Parhaat tarjoukset ja tilaajalahjat aina edullisesti. Meillä on Suomen suurin lehtivalikoima ja edulliset hinnat.
Tilaa hevoslehti itselle tai lahjaksi aina edulliseen tarjoushintaan. Huomioithan, että ulkomaisten hevoslehtien toimitusaika on pidempi kuin kotimaisten. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään kaikissa hevos-ja ratsastuslehtiin liittyvissä kysymyksissä.

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle