• Ei puhelinmyyntiä
 • Turvalliset maksutavat
 • Suomen suurin valikoima
 • Pokémon

Tuotekuvaus Pokémon lehti

Pokémon-pelilehti täynnä keräilykorttipelin hienouksia ja sarjakuvia
Tutustu viralliseen 36-sivuiseen Pokémon-pelilehteen, joka tarjoaa keräilykorttipelin vinkkejä, sarjakuvia, puuhatehtäviä ja lukijoiden piirustuksia. Mukana myös liitelahjana Pokémon-keräilykorttipussi jokaisessa numerossa!
Etsitkö viihdyttävää Pokémon-materiaalia? Tutustu viralliseen 36-sivuiseen Pokémon-pelilehteen, joka on täynnä kaikenlaista kivaa Pokémonin maailmasta!Lehdessä käydään läpi Pokémon-keräilykorttipelin hienouksia sekä esitellään laajennusten uusia Pokémoneja ja kouluttajakortteja. Jokaisessa numerossa on mukana vauhdikas sarjakuva, jossa Ash Ketchum ja hänen ystävänsä kokevat jännittäviä seikkailuja. Lehdessä on lisäksi hauskoja puuhatehtäviä ja lukijoiden lähettämiä mahtavia piirustuksia.
Keskiaukeamalta löydät upean Pokémon-julisteen, jonka voit kiinnittää huoneesi seinälle osoittaaksesi faniuttasi! Jokaisen numeron mukana on lisäksi liitelahjana Pokémon-keräilykorttipussi, jonka avulla voit kasvattaa kokoelmaasi! Pokémon-lehden vinkkien avulla voit tulla todelliseksi Pokémon-mestariksi! Mukana myös sarjakuvia, joissa Ash Ketchum ja hänen ystävänsä Lillie, Lana, Sophocles, Mallow, Kiawe, professori Kukui ja monet muut kokevat vauhdikkaita seikkailuja Alolan trooppisissa maisemissa. Lehdestä löydät myös viihdyttäviä Pokémon-aiheisia puuhatehtäviä, joiden parissa voit testata kekseliäisyyttäsi ja hioa älynystyröitäsi.
Tutustu viralliseen Pokémon-pelilehteen ja anna sen tarjota roppakaupalla hauskuutta niin vastikään Pokémonien maailman löytäneille tulokkaille kuin pitkäaikaisemmillekin faneille ja harrastajille – tervetuloa mukaan! Tilaa Pokemon ja muut sarjakuvat kampanjahintaan osoitteesta Lehtikuningas.fi.

Läs mer
Fäll ihop

Arviot Pokémon

1. Valitse tilaustapa
2. Valitse tarjous
 • 6 kuukautta:
  38,00
  * Kestotilaus
 • 6 kuukautta:
  41,00
  * Määräaikainen
 • 12 kuukautta:
  68,00
  * Kestotilaus
 • 12 kuukautta:
  73,00
  * Määräaikainen

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle