• Ei puhelinmyyntiä
 • Turvalliset maksutavat
 • Suomen suurin valikoima
 • Entisajan Kunnon Ristikot

Tuotekuvaus Entisajan Kunnon Ristikot lehti

Suomalaisen ristikoiden ystävän iloksi Lehtikuningas on nyt lisännyt valikoimaan Entisajan Kunnon Ristikot, jotka koostuvat maamme taitavimpien ristikonlaatijoiden luomista, juuri sopivan helppotasoisista kuvaristikoista. Tehtävien ulkoasu on selkeä ja sanasto helposti ymmärrettävä, sillä jokainen ristikko on käsintehtyä kotimaista laatutyötä. Suosituimmat erikoistehtävät tuovat mukavaa vaihtelua lehden tehtävävalikoimaan, sisältäen sekä ennen julkaisemattomia tehtäviä että vanhoja suosikkeja Kolmiokirja Oy:n ristikkotuotannosta. Koko 52-sivuinen sisältö tarjoaa rentouttavaa ratkottavaa entisaikojen hengessä.

Jokaisen ristikon ratkaisut ovat tarkistettavissa lehden loppuosasta. Lisäksi voit osallistua kilpailuun lähettämällä lehdestä löytyvän kupongin – pääpalkintona huikeat 1000 euroa puhtaana käteen.

Entisajan Kunnon Ristikot ilmestyvät parittoman kuukauden toisena päivänä, ja ne tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia perinteisten ristikoiden parissa kotimaisen laatutyön ja viihteen yhdistelmästä.

Läs mer
Fäll ihop

Arviot Entisajan Kunnon Ristikot

Entisajan Kunnon Ristikot

Julkaisua / vuosi: 
6
Kieli: 
Suomi
Ei äänestetty
1. Valitse tilaustapa
2. Valitse tarjous
 • 6 nroa:
  22,00
  (-18%)
  * Kestotilaus
 • 6 nroa:
  29,00
  * Määräaikainen

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle