• Ei puhelinmyyntiä
 • Turvalliset maksutavat
 • Suomen suurin valikoima
 • Lännentie Kronikka

Tuotekuvaus Lännentie Kronikka lehti

Tilaa Lännentie Kronikka -lehti
Lännentie Kronikka: 70-luvun legendaarinen lännenpokkari nyt näköispainettuna osoitteesta Lehtikuningas.fi!
Tutustu Lännentien kronikkaan – 70-luvun legendaarinen lännenpokkari nyt näköispainettuna tuplajulkaisuina. Lue jännittävistä tapahtumista ja seuraa uudisraivaajien matkaa kohti länsirannikkoa. Ruudinkäryinen sarjakuva Villin lännen valloituksesta on täällä jälleen. Italialaisilla lännensarjakuvilla on aina ollut erityinen asema Suomessa. Jo liuskalehdet kuten Tex ja Villi länsi valloittivat aikanaan suomalaisten sydämet. Pokkarimuotoon siirtyneen Tex Willerin lisäksi suomalaisten lukijoiden suosikeiksi nousivat 70-luvulla Ken Parker sekä hieman toiseen tapaan lännen valtausta läpikäyvä Lännentie.
Lännentie Kronikka tuo 70-luvun legendaarisen lännenpokkarin lehtipisteisiin näköispainettuina tuplajulkaisuina. Seuraa uudisraivaajien matkaa kohti länsirannikkoa ja tutustu Yhdysvaltain historian käännekohtiin, kuten intiaanisotiin, Alamon taisteluun, kultaryntäykseen ja Colt-revolverin alkutaipaleeseen. Tarinat ovat täynnä toimintaa, huumoria ja romantiikkaa, ja niissä tavataan oikeita historiallisia hahmoja, kuten Daniel Boone, John Fremont ja William Clark.
Lännentie kuvaa Yhdysvaltain tapahtumia uudisraivaajien näkökulmasta 1800-luvun alusta asti. Sarja seuraa nuoren Brett McDonaldin elämää, mutta tarina ei keskity vain yhteen päähenkilöön. Hahmot vanhenevat ja joskus jopa kuolevat, ja keskipisteeseen astuvat uudet sankarit. Juuri tämä seikka antoi Lännentielle aikanaan omaleimaisen tunnelman ja asenteen, jonka vuoksi se erosi muista lännenlukemistoista. Omalaatuiset sivuhahmot, riuskat nyrkkitappelut ja kiivaat laukauksenvaihdot kuuluvat nekin oleellisina Lännentien maailmaan.
Lännentie Kronikka ja kaikki muut sarjakuvat kampanjahintaan osoitteesta Lehtikuningas.fi.

Läs mer
Fäll ihop

Arviot Lännentie Kronikka

Lännentie Kronikka

Julkaisua / vuosi: 
6
Kieli: 
Suomi
Arvostelu: 4.7 (3 ääntä)
1. Valitse tilaustapa
2. Valitse tarjous
 • 6 kuukautta:
  27,00
  * Kestotilaus
 • 6 kuukautta:
  29,00
  * Määräaikainen
 • 12 kuukautta:
  49,00
  * Kestotilaus
 • 12 kuukautta:
  54,00
  * Määräaikainen

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle