• Ei puhelinmyyntiä
  • Turvalliset maksutavat
  • Suomen suurin valikoima
  • V8-Magazine

Tuotekuvaus V8-Magazine lehti

V8-Magazine on Suomen vanhin ja suurin amerikkalaisten autojen harrastajille suunnattu erikoislehti ja se kertoo kaiken amerikkalaisista autoista ja niiden rakentelusta. Älä enää epäröi vaan tilaa nyt – parhaat tarjoukset löydät osoitteesta Lehtikuningas.fi!
V8-Magazine tarjoaa ylivertaisia jenkkiautounelmia, nostalgiaa, tekniikkaa ja tietoa. Samoihin kansiin mahtuvat kiehtovat autoesittelyt meiltä ja muualta, alan tapahtumat ja tietysti ihmiset autojen takana. Autoja rakennetaan suurella sydämellä, useita vuosia ja kiirehtimättä. V8-lehdestä löytyy yksityiskohtaista teknistä tietoa ja käytännön ohjeita, jotka auttavat rakentelussa. Lehti pitää lukijan jatkuvasti ajan tasalla jenkkiautoharrastuksessa.
Lehti sopii mainiosti myös niille, jotka eivät itse ole aktiivisia jenkkiautojen rakentajia vaan ainoastaan kiinnostuneita aiheesta. Pelkästään erilaisten jenkkiautojen kuvien ihailu ja niiden taustoista lukeminen on lähes kenelle tahansa autoista kiinnostuneelle mielekästä puuhaa. Lehti esittelee tarvikkeet ja varaosat, joita tarvitset autosi tuunaamiseen, kunnostamiseen ja ylläpitoon.
Jenkkiautoja löytyy jokaiseen makuun. V8-Magazine esittelee erilaisia autoja ja niiden omistajia ja usein autojen taustalta löytyy mielenkiintoisia tarinoita. Ei haittaa oletko jenkkiauton omistaja vai siitä haaveileva, V8-Magazine on lehti kaikille jenkkiautofaneille! Lehden tekijät ovat intohimoisia jenkkiautoharrastajia, jotka tietävät mistä puhuvat ja osaavat kertoa autoista oikeilla termeillä ja erilaisista näkökulmista.
V8-Magazine julkaistaan 10 kertaa vuodessa. Lehdestä löydät joka vuosi myös kattavan tapahtumakalenterin, josta näet minne kesällä kannattaa suunnata.
Tilaa nyt V8-Magazine edulliseen kampanjahintaan itselle tai lahjaksi ystävälle osoitteesta Lehtikuningas.fi!

Läs mer
Fäll ihop

Arviot V8-Magazine

V8-Magazine

Julkaisua / vuosi: 
10
Kieli: 
FI
Ei äänestetty

Tarjoukset

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle