Sarjakuvat & Huumori

Sarjakuvat & HuumoriNauru pidentää ikää ja se pitää paikkaansa! Huumori on tarpeen ajasta ja paikasta riippumatta. Itseironia ja hellyttävä nauru ovat sosiaalisen vuorovaikutuksen kannalta tärkeitä ominaisuuksia. Sarjakuvat antavat meille mahdollisuuden hengähtää ja naurahtaa samalla.

Tarvitsemme huumoria ja naurua elämässä. Nauru tekee hyvää!

Viisas ihminen voi olla hyvinkin lapsenmielinen

Maailmasta tulee nopeasti surullinen paikka, jos otamme asiat liian vakavasti. Humoristiset lehdet antavat meille mahdollisuuden tarkastella maailmaa satiirisesta näkökulmasta. Emme saa kadottaa pilkettä silmäkulmassa tai unohtaa naurua ja iloa. Viisaat ihmiset osaavat iloita kuten lapset.

Meillä on laaja valikoima lehtiä ja huumoria löytyy kaikenikäisille.

Aliarvioitu taidemuoto

Komiikka on usein aliarvioitu taidemuoto. Jotkut taiteilijat pystyvät luomaan hämmästyttäviä fantasiamaailmoja. Toiset pystyvät kertomaan tarinaa vain muutaman viivan avulla. Se on uskomaton taito. Useimmat meistä ovat kasvaneet sarjakuvien parissa. Ei ole mitään syytä, että miksi emme voisi nauttia sarjakuvista aikuisenakin.

Sarjakuvat ja huumori periytyvät sukupolvelta toiselle. Sarjakuvia pitäisi löytyä jokaisesta kodista. Kaikille on annettava mahdollisuus nauraa.

Viihdettä perheen pienimmille ja vähän varttuneimillekkin. Klassikot ja uutuudet kaikki yhdeltä sivustolta. Tilaa Aku Ankka tai vaikka Agent X9 helposti itselle tai lahjaksi. Uppoudu seikkailuun!
Piilota suodatin
Mitä olet etsimässä? Meillä on 0 lehteä kategoriassa Sarjakuvat & Huumori.Lajittele ja löydä etsimäsi!
Tilaajalahja:
Yhteishintaan
Suosituimmat: 0 - 9
Hinta: 15 - 295
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D