• Ei puhelinmyyntiä
  • Turvalliset maksutavat
  • Suomen suurin valikoima

Lahjaidea

Lehtitilaus on suosittu lahja. Lehti on varma lahja tilaisuudesta riippumatta.

Lehtitilaus on oiva lahja rakkaimpasi syntymäpäivänä tai muuna elämän merkkihetkenä. Lehtilahjalla voit lahjoittaa tietoa ja elämyksiä esimerkiksi opintonsa päättäneelle. Kiinnostuksen kohteet vaihtelevat, mutta Lehtikuninkaan laajasta valikoimasta löydät takuuvarmasti sopivan jokaiseen makuun. Tulosta tai lähetä lehden saajalle onnittelukortti ja anna lahja, joka tuo iloa pitkään! Parhaat lehtilahjat löydät aina meiltä! Tilaa lehti joululahjaksi. Lehti on arvostettu lahja kaikkiin juhliin. Lehtitilaus muistuttaa lahjan saajaa pitkään juhlan jälkeen.
Mitä lahjaksi? Meillä on Suomen suurin lehtivalikoima ja tuhansien lehtien valikoimastamme löytyy varmasti jokaiselle jotain. Meiltä löytyy kaikki naistenlehdet, miestenlehdet ja lastenlehdet sekä harrastelehdet ja ruokalehdet. Valikoima on niin laaja, että kaikkia lehtikategorioita on mahdotonta luetella. Meiltä voit tilata lehtiä kestotilauksena, mutta myös määräaikaisena mikä tarkoittaa, että lehtitilaus päättyy automaattisesti tarjouskauden loppuun. Lehtitilauksen antaminen lahjaksi ei ole koskaan ollut näin helppoa. Voit itse valita kuinka pitkän pätkän haluat tilata. Esimerkiksi kolme numeroa, puoli vuotta tai vuosi ovat vaihtoehtoisia tilauspituuksia.
Miksi lehtitilaus on hyvä lahja? Lehtitilaus on aina toivottu lahja. Lehtitilauksen tekeminen on helppoa, edullista ja nopeaa. Lehtitilaus on lahja, joka ilahduttaa saajaansa vielä pitkään merkkipäivän jälkeen. Tarkemmin sanottuna joka kerta, kun lehti tipahtaa postiluukusta.
Kenelle lehtitilaus sopii lahjaksi? Meiltä löydät suosituimmat lahjat äidille, isälle, veljelle, siskolle, lapselle, ystävälle jne? Lahjan antaminen voi olla vaikeaa, jos kyseessä on tuttava ja et tiedä varmaksi, että mistä hän on kiinnostunut. Esimerkiksi Anna ja Me Naiset ovat suosittuja lehtiä naisille, miehet toivovat lahjaksi tekniikkaa, tiedettä ja historiaa sisällään pitäviä lehtiä ja lasten kesto suosikit ovat Koululainen, Hevoshullu, Bamse ja Prinsessa. Aku Ankka on myös suosittu lehti joka tosin sopii lahjaksi koko perheelle. Meiltä löytyy myös kaikki harrastelehdet sekä ruuanlaittoon, sisustamiseen, kauneuteen ja hyvinvointiin liittyviä lehtiä.
Milloin lehti on hyvä lahja? Lehtitilaus sopii lahjaksi juhlaan kuin juhlaan. Esimerkiksi ystävänpäivä, äitienpäivä, valmistujaiset, isänpäivä, syntymäpäivä ja joulu ovat juhlia jolloin annetaan paljon lehtiä lahjaksi. Lehtitilaus alkaa pääsääntöisesti aina seuraavasta ilmestyvästä numerosta ja lehden saajalle voi tulostaa kauttamme onnittelukortin, jossa ilmoitetaan toimitusaika. Voit myös ostaa jo ilmestyneen numeron kaupasta, jos haluat antaa jotain konkreettista kortin mukana. Kotimaisten lehtien toimitusaika on 1-4 viikkoa julkaisuaikataulusta riippuen ja ulkomaisten noin 4kk. Jos siis haluat antaa ulkomaisen lehden lahjaksi kannattaa se tilata hyvissä ajoin.
Miten annan lehden lahjaksi? Lehtitilauksen antaminen lahjaksi on erittäin helppoa. Valitse vain lahjatilaus vaihtoehto tarjousten yläpuolelta ja täytä omat tietosi ja lehden saajan tiedot. Me lähetämme tilauksen eteenpäin kustantajalle, joka vastaa lehden toimituksesta. Jos tarjouksessa oli mukana tilaajalahja, toimitetaan se aina laskutusosoitteeseen. Joten jos haluat antaa myös tilaajalahjan lehden saajalle voit antaa sen hänelle itse.
Miten löydän sopivan lahjan? Kuinka monesti sitä on tullut kysyttyä itseltään? Lehtitilaus lahjaksi on aina menestys. Ei ole olemassa henkilöä, jolla ei ole jotain tiettyä kiinnostuksen kohdetta, harrastusta tai erityisalaa. Lehtivalikoimamme kattaa kaikki kategoriat, joten meiltä löydät taatusti jotain jopa henkilölle, jolla on jo kaikkea. Meiltä löydät parhaat lahjaideat ja lahjavinkit. Lehtilahja on paras lahja! Kysy päivän lahjavinkki asiakaspalvelustamme. Lapset rakastavat sarjakuvia, niiden huumoria ja opetuksia. Aikuisilla on erilaiset kiinnostuksen kohteet ja kyvyt. Taide ja musiikki, tekniikka, muoti ja muotoilu sekä tiede ja teknologia. Tämän lähes loputtoman listan löydät meiltä Lehtikuninkaalta.

Valitse mieleinen tilausLehtilahja on siitä helppo, että voit itse valita tilausjakson pituuden. Voit myös halutessasi aina jatkaa lahjatilausta aiottua pidemmälle.

Tutustu valikoimaamme ja löydä lehti, jota lahjan saaja arvostaa eniten. Anna persoonallinen lahja. Niin näytät lahjan saajalle, että mietit lahjaa ja sinulla oli joku ajatus valinnan takana.

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle