Katso ehdotuksia Tarvitsetko apua täydellisen lahjan löytämiseen? Käytä lahjaopastamme! X
Lahjaidea

Lahjaidea

Ilahduta lehtilahjalla

Lehti on varma lahja tilaisuudesta riippumatta. Lehtitilaus on oiva lahja rakkaimpasi syntymäpäivänä tai muuna elämän merkkihetkenä. Lehtilahjalla voit lahjoittaa tietoa ja elämyksiä esimerkiksi opintonsa päättäneelle. Kiinnostuksen kohteet vaihtelevat, mutta Lehtikuninkaan laajasta valikoimasta löydät takuuvarmasti sopivan jokaiseen makuun. Tulosta tai lähetä lehden saajalle onnittelukortti ja anna lahja, joka tuo iloa pitkään! Parhaat lehtilahjat löydät aina meiltä!

Mitä voisin antaa lahjaksi?

Kuinka monesti sitä on tullut kysyttyä itseltään? Lehtitilaus lahjaksi on aina menestys. Ei ole olemassa henkilöä, jolla ei ole jotain tiettyä kiinnostuksen kohdetta, harrastusta tai erityisalaa. Lehtivalikoimamme kattaa kaikki kategoriat, joten meiltä löydät taatusti jotain jopa henkilölle, jolla on jo kaikkea.

Meiltä löydät parhaat lahjaideat ja lahjavinkit. Lehtilahja on paras lahja! Kysy päivän lahjavinkki asiakaspalvelustamme.
Lue lisää...
Piilota suodatin
Mitä olet etsimässä? Meillä on 61 lehteä kategoriassa Lahjaidea.Lajittele ja löydä etsimäsi!
Tilaajalahja:
Yhteishintaan
Suosituimmat: 0 - 10
Hinta: 5 - 223
Lapset rakastavat sarjakuvia, niiden huumoria ja opetuksia. Aikuisilla on erilaiset kiinnostuksen kohteet ja kyvyt. Taide ja musiikki, tekniikka, muoti ja muotoilu sekä tiede ja teknologia. Tämän lähes loputtoman listan löydät meiltä Lehtikuninkaalta.

Valitse mieleinen tilaus

Lehtilahja on siitä helppo, että voit itse valita tilausjakson pituuden. Voit myös halutessasi aina jatkaa lahjatilausta aiottua pidemmälle.

Tutustu valikoimaamme ja löydä lehti, jota lahjan saaja arvostaa eniten. Anna persoonallinen lahja. Niin näytät lahjan saajalle, että mietit lahjaa ja sinulla oli joku ajatus valinnan takana.

Tilaa lehti joululahjasi. Lehti on arvostettu lahja kaikkiin juhliin. Lehtitilaus muistuttaa lahjan saajaa pitkään juhlan jälkeen.