• Ei puhelinmyyntiä
 • Turvalliset maksutavat
 • Suomen suurin valikoima
 • Apu

Tuotekuvaus Apu lehti

Apu lehtitilaus & tilaajalahja Apu kertoo parhaat jutut viikoittain. Apu on kaikkien tuntema ja rakastama kotimainen viikkolehti. Tilaa kotiisi edullisesti osoitteesta Lehtikuningas.fi
Kotimainen viikkolehtien klassikko Apu ihastuttaa monipuolisilla ja viihdyttävillä jutuillaan. Artikkelit ovat mielenkiintoisia, ajankohtaisia ja merkityksellisiä lukijalleen. Apu pureutuu ajan ihmisiin ja ilmiöihin globaalista näkökulmasta, mutta on silti suomalainen.
Apu on kahvipöytien perinteinen keskustelunaihe. Toimiva kokonaisuus muodostuu viihteestä ja asiasta. Apu on arvoiltaan luotettava ja vastuullinen.
Apu viihdyttää ja viisastuttaa lukijaansa. Saat lukea tarinoita niin tavallisten ihmisten elämästä ja tunteikkaista hetkistä kuin julkisuuden henkilöistäkin. Apun slogan on rakkaudesta lukemiseen ja se huokuu tämän lehden sivuilta.
Toistuvia juttuteemoja ovat kulttuuri, matkailu, lemmikit, lukijoiden kuvat, puheenaiheet, terveys ja hyvinvointi, ruoka, matkailu, viihde ja urheilu. Ajanvietteeksi mukaan pääsevät horoskoopit ja ristikot ja viikon paras juttu. Apu.fi sivustolla tunnetut suomalaiset kuten Hanna Sumari bloggaavat ja jakavat elämänkokemuksiaan.

Tilaa Apu-lehti

Avun tyypillinen lukija on ahkera ja tunnollinen, hyvinvoinnista kiinnostunut suomalainen mies tai nainen, jolle terveys, koti ja ympäristö ovat tärkeitä.
Apu -lehden tilaus onnistuu helposti ja edullisesti itselle tai lahjaksi ystävälle osoitteesta Lehtikuningas.fi. Tilaa Apu kampanjahintaan suoraan kotiovelle.
HUOM! Tämän lehden tilaukset maksetaan suoraan sivustolla pankki- tai luottokortilla tai Klarna -laskulla. Tarjoukset ovat voimassa uusille tilaajille kotimaassa. Edellisestä tilauksesta on näin ollen täytynyt kulua vähintään 100 vuorokautta. Tämä rajoitteen Lehtikuninkaalle on asettanut Apu-lehden kustantaja A-lehdet Oy.
Läs mer
Fäll ihop

Arviot Apu

3
Raija
Lehti ihan ykkönen kuvituksen vuoksi. Saisi olla enemmän vaativimpia tehtäviä. Puolet tehtävistä ei kiinnosta helppouden takia. Viimeinen 7/22 kesäekstra sisältää vain helppoja mikä oli suuri pettymys.
4
Maya
Meillä koko perhe lukee Juniorin uutisia! Siinä on sopivasti juttua ajankohtaisista asioista, tietoiskuja ja kaikki on sopivan lyhyitä, joten on nopea lukea. Tehtäviä ja visoja on myös kivasti. Tyttö kaipaa vain fanijulisteita.
4
erkki isohanni
lehti ok
5
Lehtikuningas.fi
Hei Samu ja kiitos viestistäsi! Teidän taikka mummonne nimellä ei löydy meidän kauttamme tehtyjä tilauksia. Lehden jakelun sekä laskutuksen hoitaa kustantaja, joten jatkotilaus taikka tekstiviestien lähetys eivät ole tapahtuneet Lehtikuninkaan kautta. Teidän tulisi näinollen olla yhteydessä kustantajaan. Mikäli olette yhteydessä asiakaspalveluumme, voimme antaa heidän yhteystiedot. Hyvää päivän jatkoa!
1
Samu Laakso
Olen saanut lahjaksi Apu Juniori-lehden, mutta minulle ei ole tehty jatkotilausta. Pyydän, että lopetatte tekstiviestien lähetykset mummolleni e-laskuista, Marja-Liisa Laakso. Hän on ilmottanut Teille, ettei lehteä enää tilata, siitä ei ollut iloa ainakaan tässä vaiheessa. Tuliko asia selväksi?
4
Tuula
Ei liian vaikeita tehtäviä aloittelijoille ja suosittelen lehteä kaikille.
3
Kaarin
Apu on viikkolehtien parhaasta päästä. Tosin kallis tilata. Erästä kolumnistia en voi sietää, mutta pakkokos tuota on lukea. TV-ohjelmasivut kaipaisivat uudistamista ja lisää tilaa.
3
airi
hyvä
3
Avulias apuneneä
Aika kallis lehti,harvoin houkuttelevia tarjouksia. Tv ohjelmien esille pano on edelleen 80 luvulla. En ymmärrä miksi ei ohjelmia saada esille selkeästi, kuten ne ovat ensimmäisellä sivulla. Viereiselle sivulle ohjelmat on laitettu peräperään toistensa sekaan. Allekkain olisi parermpi tapa.
5
Tomi
mukavaa luettavaa

Sivut

Tarjoukset

 • 3 kuukautta:
  34,90
  * Kestotilaus
 • 6 kuukautta:
  69,00
  Tilaajalahja!
  Arvo 65,50 €

  2 Lisänumeroa Apu-lehteä & muut edut

  * Kestotilaus
 • 6 kuukautta:
  110,00
 • 12 kuukautta:
  135,00
  (-58%)
  Tilaajalahja!
  Arvo 65,50 €

  2 Lisänumeroa Apu-lehteä & muut edut

  * Kestotilaus
 • 12 kuukautta:
  219,00
  (-33%)

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle