• Ei puhelinmyyntiä
 • Turvalliset maksutavat
 • Suomen suurin valikoima
 • Me Naiset

Tuotekuvaus Me Naiset lehti

Me Naiset tilaus Me Naiset on inspiroiva, hyväntuulinen ja mahtava aikuisen naisen viikkolehti. Lehti on täydellistä luettavaa kaikille aktiivisille ja itsestään huolehtiville naisille, jotka haluavat nauttia elämästä ja saada uusia ideoita arkeen.Tilaukseeen kuuluu digilukuoikeus. Tilaa lehti nyt osoitteessa Lehtikuningas.fi!

Me Naiset on mielenkiintoinen lukupaketti, jonka sivuilta löydät ohjeita ja vinkkejä kaikille elämän osa-alueille. Lehdessä käsitellään aiheita, kuten tyyli, hyvinvointi, suhteet, työ ja raha sekä ruoka. Lehti vie lukijan jännittäviin matkakohteisiin, tarjoaa apua kauneudenhoidon ja muodin saralla, inspiroi kotona esittelemällä uusimmat sisustustrendit ja tuo uusia ideoita keittiöön ja ruuanlaittoon. Myös parisuhteista ja seksistä keskustellaan avoimesti.

Me Naiset tarttuu ajankohtaisiin aiheisiin rohkeasti, mutta hyväntuulisesti. Asioihin paneudutaan pintaa syvemmälle ja vaikeistakin aiheista uskalletaan puhua. Lehti tuo esiin sekä tunnettujen että tavallisten ihmisten tarinoita. Mielenkiintoiset ja koskettavat haastattelut ovatkin lehden parasta antia.

Tilaa Me NaisetMe Naiset on täydellistä seuraa jokaiseen tilanteeseen. Sen kanssa on mukava rentoutua niin kotisohvalla pitkän työpäivän jälkeen, mökkilaiturilla kauniina kesäpäivänä, pitkän matkan viihdykkeenä tai vaikka toimiston kahvihuoneessa. Se tuo mukavan tuulahduksen arjen keskelle ja ilahduttaa viihdyttävällä, hyödyllisellä ja ajankohtaisella sisällöllään.

Me Naiset -lehteä ilmestyy 52 numeroa vuodessa eli joka viikko.

Me Naiset on Suomen suosituin naisille suunnattu viikkolehti ja jokaisen suomalaisnaisen ykköslehtivalinta. Liity mukaan joukkoon - tilaa lehti nyt itselle tai lahjaksi! Me Naiset on suosittu lehtilahja.
Kaikkiin jatkuviin tilauksiin kuuluu pääsy Digilehdet-palveluun. Asiakas voi valita tilaamansa lehden lisäksi toisen lehden, jota voi lukea digitaalisesti ilman lisämaksua koko tarjousjakson ajan. Jatkaessaan tilausta tarjousjakson jälkeen saa käyttöönsä kaikkien 14 lehden uusimmat numerot sekä lehtien arkistot.
Tilaukseen kuuluu digilehdet -palvelu. Ensimmäisellä tilausjaksolla saat lukea tilaamaasi lehteä arkistoineen digitaalisesti ja myöhemmällä tilausjaksolla saat digilehdet palvelun käyttöösi täydessä laajuudessaan. Saat sisäänkirjautumistunnukset palveluun lehden kustantajalta, kun tilaus on rekisteröity.

Läs mer
Fäll ihop

Arviot Me Naiset

1
Maria
Ei kummonen, virhetietoa paljo
5
Ulla Kivisaari
Aina hyviä ja mielenkiintoisia juttuja.Tv-ohjelma tärkeä.
2
Anki
Siis joka toinen sivu mainoksia ja monen sivun vaatekuvat ei kiinnosta. Liikaa samoja naamoja vuodesta toiseen
5
Terttu
ok
0
harri
Me naiset lehteä on kiva lukea,varsinki meikki ja muotijutut kiinnostaa :)
0
Tyytyväinen
Ihan perus settiä! Silleen hyvä ja silleen huono
0
Elfira
Ihan luettava lehti.Hyvä lukupaketti.Nuorekas ja pirteä äitini jo luki ja tilasi sitä.Joten tuttu lapsuudesta josta on jo tosin tosi kauan!!!
0
irma Hyvärinen
hyvä lehti,ei pelkkää pärvää!Lakiasiaakin ,pysyy ajan tasalla

Tarjoukset

 • 3 kuukautta:
  39,90
  (-49%)
  Tilaajalahja!
  Arvo 23,60 €

  Yksi lisäkuukausi kaupan päälle.

  * Kestotilaus
 • 6 kuukautta:
  69,90
  (-55%)
  Tilaajalahja!
  Arvo 47,20 €

  Kaksi kuukautta kaupan päälle.

  * Kestotilaus
 • 12 kuukautta:
  139,00
  (-52%)
  Tilaajalahja!
  Arvo 76,70 €

  Kolme lisäkuukautta kaupan päälle.

  * Kestotilaus

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle