• Ei puhelinmyyntiä
 • Turvalliset maksutavat
 • Suomen suurin valikoima
 • Kissafani

Tuotekuvaus Kissafani lehti

Jokaisen kissaihmisen ykköslehti

Jos kissat ovat iso osa elämääsi tai muuten vain pidät erityisen paljon kissoista, olet löytänyt juuri itsellesi sopivan lehden.

Kissafani sopii nimensä mukaisesti jokaiselle todelliselle kissafanaatikolle. Lehden sisältö huokuu lämpöä söpöine, värikkäine kissakuvineen. Lehti tarjoaa myös paljon hyödyllistä tietoa kissojen hoidosta ja hyvinvoinnista, varusteista sekä eri kissaroduista.

Kissafani on asiantunteva ja antaa neuvoja ja vinkkejä kaikkiin aiheisiin ja pulmiin mitä kissojen kanssa voi tulla vastaan. Se vastaa kysymyksiin kuten: Mitä kissojen kanssa voi harrastaa? Millainen ruoka on hyväksi kissoille ja mitä taas pitäisi yrittää välttää laittaa ruokakuppiin? Mitkä rokotukset ovat tärkeitä?

Näyttelyreportaaseista voit tarkastella ajankohtaisten näyttelyjen tuloksia ja niissä näytteillä olleita kissoja. Tarinat erilaisista kissoista ja kissanomistajista koskettavat ja tuovat vaihtelevia näkökulmia kissojen kanssa elämisestä.

Jokaisessa numerossa on aina tarkemmin esiteltynä yksi kissarotu ja jokaisen lehden mukana saat myös yhden ihanan kissajulisteen jolla voi koristaa seiniä!

Ei ole väliä oletko kissanomistaja vai haaveiletko siitä, vai oletko jo harjaantunut näyttelyissä kävijä vai jopa kasvattaja - Kissafani tarjoaa mielenkiintoista luettavaa kaikille, joiden intohimona on kissat.

Kissafani on asiantunteva tietopaketti - kuitenkin niin lämmin ja läheinen! Kissafani ilmestyy kuusi kertaa vuodessa ja sitä on mukava lukea vaikka se oma kissa kainalossa.

Tilaa nyt Kissafani itselle tai lahjaksi ystävälle edulliseen kampanjahintaan Lehtikuningas.fi -sivustolla!

Läs mer
Fäll ihop

Arviot Kissafani

1
Kirsi
Lehti tilattu ja maksettu 15.7.2021 ja yhtään lehteä ei ole tullut ja menossa lokakuun puoliväli.
5
Joanna
Mahtava lehti. Olen saanut paljon uutta tietoa kissoista. Mielenkiintoisia ruokavinkkejä... Kannattaa tilata! :)
5
LauraCat
Ihana rakastan kissoja
0
Kirsti
Lisäys edelliseen. Tilasin suoraan Karprintiltä ja sille annoin palautetta.
0
Kirsti
Älkää tilatko Kissafani-lehteä. Minä tilasin syksyllä ja lehtiä ei ole kuulunut. Kahdesti olen antanut palautetta.
0
Lehtikuningas.fi
Hei Truly Catfan! Ihanaa kuulla, että sinua kiinnostaa palata lehden pariin! Lehden kustantaja on paras taho vastaamaan kysymyksiin lehden sisältöön liittyen, joten suosittelemme tiedustelemaan asiaa heiltä. Tässä yhteystiedot:Karprint Oy 0941397300 / [email protected]. Ihanaa loppusyksyä!
0
Truly Catfan
Minun tekisi mieli tilata Kissafani -lehti taas pitkästä aikaa joskus joulun jälkeen/keväällä. Miten kauan lehdestä voi lukea rotuesittelyitä?
0
Lehtikuningas.fi
Hei Katja! Lehtitilaukset alkavat pääsääntöisesti aina seuraavaksi julkaistusta numerosta. Kustantaja saattaa kuitenkin pystyä järjestämään sinulle kuitenkin jo tuon toivomasi numeron. Kannattaa ottaa yhteyttä heihin! Tässä tiedot: Karprint Oy 0941397300 / [email protected]. Mukavaa kevättä! -LK
0
katja aalto
voiko aloittaa lehdestä 1/15,koska siinä ragdollista juttua ja mulla on ragdoll!!!
0
LEHTIKUNINGAS.FI
Hei Kristiina ja kiitos kommentistasi! Tästä samalta sivulta näet kampanjahintamme ja voit uusia tilauksesi. // Ystävällisin terveisin, Asiakaspalvelu

Sivut

Kissafani

Julkaisua / vuosi: 
6
Kieli: 
Suomi
Arvostelu: 3.2 (6 ääntä)
1. Valitse tilaustapa
2. Valitse tarjous
 • 6 nroa:
  48,00
  (-10%)
  * Kestotilaus
 • 6 nroa:
  55,00
  * Määräaikainen

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle