Cyber Monday 2022 alennusmyynti

Tältä sivulta löydät kaikki Lehtikuninkaan Cyber Monday tarjoukset ja alennuskoodit! Tarjoukset ovat voimassa vain Black Fridayn jälkeisenä maanantaina. Alennuskoodin voi käyttää ainoastaan suoraan sivustolla maksettaviin tuotteisiin, ei kustantajan jälkikäteen laskuttamiin.

Lue lisää kampanjasta...

Lisätietoa Cyber Monday -kampanjasta

Mikä on Cyber Monday?
Black Fridayna eli mustana perjantaina myyntiin erikoistarjoukset jatkuvat koko ”mustan viikonlopun” huipentuen maanantaina Cyber Mondayn tarjouksiin. Cyber Monday on nimensä mukaisesti Black Fridayn jälkeinen maanantai, jolloin ennen kaikkea nettikaupat (”Cyber”) laittavat tuotteita alennukseen.

Miksi ostaa Lehtikuninkaalta?
Löydät tältä sivulta netin parhaat Cyber Monday tarjoukset ja alennukset lehtitilauksista ja muutamasta muusta tuotteesta!

Mikä on Cyber Monday?
Cyber Monday on lähtenyt alun perin Yhdysvalloista. Se on Black Friday:n oma vastine Verkkokaupoille. Cyber Monday, ei ole vielä rantautunut isosti Suomeen, mutta meillä Lehtikuninkaalla sitä on vietetty jo useampi vuosi.

Mitä Black Friday viikonloppuna 25.-27.11.2022 on luvassa?
Osoitteesta Lehtikuningas.fi löydät yli 1000 lehteä, yli 2000 tarjousta ja kaikki parhaat tilaajalahjat. Nyt Black Friday viikonloppuna on luvassa erikoisen lyhyitä ja edullisia kampanjatarjouksia, lisäalennuksia, toinen lehtitilaus kaupan päälle tarjouksia ja rajoitettu määrä tilaajalahjoja tietyissä lehdissä. Mustana viikonloppuna pääosassa ovat siis mahtavat alennusprosentit ja halpaakin halvemmat hinnat! Kampanja huipentuu Cyber Mondayna.

Kuinka löydän parhaat Cyber Monday tarjoukset?
Uutiskirjeemme tilaajat saavat tietoa ensimmäisenä Cyber Monday kampanjatarjouksista, lisäeduista ja lisäalennuksista sähköpostitse. Pysy kuulolla myös sosiaalisessa mediassa ja muissa kanavissamme.

Cyber Monday tarjoukset

Cyber Monday kampanjassa mukana lehtiä joka kategoriasta eli jokaiselle jotakin. Tilaa lehti itsellesi tai anna lehtitilaus lahjaksi. Hyödynnä tarjoukset vielä kun ehdit! Tilaa nyt lehti edullisemmin kuin koskaan! Cyber Monday kampanja 2022 ajoittuu maanantaille 28. marraskuuta ja siitä lähtee käyntiin joulumyynti! Joulu on siis vain alle kuukauden päässä Cyber Monday -kampanjasta, joten joululahjojen hankinnan voi aloittaa hyvällä omallatunnolla jo nyt – ja vieläpä edullisesti. Parhaat Cyber Monday -tarjoukset löydät osoitteessa Lehtikuningas.fi.
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D