• Ei puhelinmyyntiä
 • Turvalliset maksutavat
 • Suomen suurin valikoima
 • Teatteri & Tanssi + Sirkus

Tuotekuvaus Teatteri & Tanssi + Sirkus lehti

Tilaa Teatteri & Tanssi + Sirkus -lehti


Tervetuloa löytämään taiteen ja viihteen maailma Teatteri & Tanssi + Sirkus -lehdestä, joka on saatavilla Lehtikuningas.fi -sivustolla! Tämä inspiroiva lehti yhdistää taikuuden, tanssin ja sirkuksen lumon, tarjoten lukijoilleen ainutlaatuisen katsauksen esittävän taiteen monimuotoisuuteen.


Teatteri & Tanssi + Sirkus -lehti ilmestyy säännöllisesti tarjoten tuoreita näkökulmia taiteen maailmaan. Lehti on suunnattu kaikille taiteesta ja esittävästä taiteesta kiinnostuneille, olitpa sitten ammattilainen, harrastaja tai utelias katsoja. Jokainen numero tarjoaa syvällisiä arvioita, taiteilijahaastatteluja, taustatarinoita esityksistä ja paljon muuta – täydellinen kumppani kaikille taiteen ystäville.


Tilaa Teatteri & Tanssi + Sirkus -lehti helposti Lehtikuningas.fi -sivustolta. Lehtikuningas tarjoaa vaivattoman tavan tehdä tilauksesi verkossa. Voit myös antaa tämän lehden lahjaksi taideharrastajalle tai teatterin ystävälle – täydellinen lahjaidea kaikille kulttuurista kiinnostuneille!


Tee tilauksesi nyt ja sukella syvälle taiteen, tanssin ja sirkuksen maailmaan Teatteri & Tanssi + Sirkus -lehden avulla. Inspiroivia hetkiä ja uusia löytöjä odottavat sinua jokaisessa numerossa!
Läs mer
Fäll ihop

Arviot Teatteri & Tanssi + Sirkus

Teatteri & Tanssi + Sirkus

Julkaisua / vuosi: 
6
Kieli: 
Suomi
Ei äänestetty
1. Valitse tilaustapa
2. Valitse tarjous
 • 3 nroa:
  30,00
  (-17%)
  * Määräaikainen
 • 6 nroa:
  59,00
  (-18%)
  * Kestotilaus
 • 6 nroa:
  70,00
  * Määräaikainen

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle