Kesäkampanjan alennuskoodit
Alennuskoodit
Valitse yksi etu alla olevista ja syötä alennuskoodi kassalla:

SF Anytime vuokraleffa kaupan päälle! Syötä kassalla koodi KESÄLEFFA ja saat yhden vuokraleffan ilmaiseksi. Elokuvan voi lunastaa 15.8. saakka.

BookBeat: Kokeile BookBeatia kuukausi veloituksetta! Tilaa mikä tahansa lehti ja syötä kassalle alennuskoodi BOOKBEAT. Koskee vain asiakkaita, jotka eivät ole kokeilleet aiemmin BookBeatia.

Huom! Koodit ovat voimassa rajoitetun ajan, eikä alennuskoodeja voi yhdistää toisiinsa.

1 nro 1 € -tarjoukset ovat voimassa rajoitetun ajan tai niin kauan kuin lehtiä riittää. Ostorajoituksena 1 kpl kutakin näytelehteä/ talous.

Alle 10 euron tarjoukset

Kesäkampanja

Kesän 2019 halvimmat hinnat! Kesäkampanjan aikaan voit tilata lukuisat lehdet mahtavaan kampanjahintaan. Mukana lehtiä kaikista eri kategorioista, jokaiselle jotakin! Löydät täältä lehtiä esim. aihepiireistä ruoanlaitto, ristikot, askartelu, tekniikka, sisustus ja urheilu. Nyt on mainio aika tilata koko perheelle lukemista loppukesäksi!
Alle 20 euron tarjoukset
Alle 30 euron tarjoukset
Kesäkampanja 2019 - Lehtikuninkaalle iski auringonpistos
Mitä on luvassa?

Lehdet alkaen 1 €! Tilaa lehdet kesäkampanjan aikaan huippuedullisesti— säästä jopa 95%! Voimassa vain rajoitetun ajan. Erikoisvalikoimassa yli 40 lehteä. Useiden lehtien näytenumeroita on myynnissä vain rajoitettu määrä, joten toimi nopeasti!

Uniikkeja tilaajalahjoja
Lehdissä on auringonpistoksen aikaan erikoistilaajalahjoja, joita et saa ostettua mistään erikseen ja tilaajalahjoja on vain rajoitettu määrä. Lehtikuninkaalla on myös omia alennuskoodeja ja erikoistarjouksia.

Lisäetuja uutiskirjeemme tilaajille
Lehtikuninkaan uutiskirjeen tilaajille on tarjolla myös erikoisetuja (mm. lisäalennuksia valmiiksi alennetuista hinnoista!) —tilaa uutiskirjeemme ja lunasta omasi!


Kaikkien aikojen suosituimmat lahjat
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D