• Ei puhelinmyyntiä
  • Turvalliset maksutavat
  • Suomen suurin valikoima
  • Kauneus & Terveys

Tuotekuvaus Kauneus & Terveys lehti

Ihana ja inspiroiva, trendikäs ja ajankohtainen. Tilaa Kauneus ja Terveys ja saat kotiisi mielenkiintoisen lukupaketin, jonka aihepiireihin kuuluvat muoti, kauneus, terveys ja hyvinvointi. Kauneus ja Terveys on lehti joka viihdyttää, neuvoo ja ennen kaikkea inspiroi.
Kaikki mitä naisen täytyy tietää hyvinvoinnista!Kauneus ja Terveys on energinen pakkaus sinulle, joka haluat näyttää parhaat puolesi ja ennaltaehkäistä sairauksia. Lehti kertoo, miten voit ravitsemuksella ja liikunnalla edistää hyvää oloa.Lehdessä on runsaasti kauneuden uutuustuotteiden arvioita, testejä ja muodonmuutosjuttuja. Iloa, hyötyä ja koskettavia selviytymistarinoita.
Kauneus ja Terveys kannustaa sinua rakastamaan itseäsi ja löytämään parhaat puolesi. Lehdestä löydät aina takuuvarmasti inspiroivimmat ja ajankohtaisimmat vinkit monelle elämän eri osa-alueelle.
Kauneus ja Terveys esittelee sinulle muotimaailman uusimmat tuulet. Lehti vie sinut maailman tunnetuimpien muotitalojen näytöksiin ja poimimaan tuoreimmat ideat suoraan catwalkilta. Kauneus ja Terveys auttaa sinua löytämään oman tyylisi ja antaa parhaat shoppailuvinkit. Lisäksi Kauneus ja Terveys tarjoaa parhaat neuvot myös kauneudenhoidon saralla. Lehden sivuilta löydät hyödyllisiä vinkkejä muun muassa ihonhoitoon, hiuksista huolehtimiseen sekä kynsien hoitoon.
Ulkonäöstä huolehtimisen lisäksi Kauneus ja Terveys auttaa sinua terveellisten elämäntapojen ja mielen tasapainon saavuttamisessa. Kuinka pääsen eroon stressistä? Mistä löydän motivaatiota liikkumiseen? Syönkö minä terveellisesti? Näihin sekä moniin muihin hyvinvointiin liittyviin kysymyksiin, jotka mieltäsi voivat askarruttaa, löydät lehdestä vastauksen. Kauneus ja Terveys antaa hyödyllisiä vinkkejä terveelliseen ruokavalioon sekä liikuntaan ja terveyteen liittyen. Lisäksi käsitellään mielen hyvinvointiin liittyviä aiheita kuten stressi, ihmissuhteet ja tasapaino. Lehti ilmestyy vuodessa 16 kertaa joista kaksi on tuplanumeroita.
Kauneus ja Terveys on lehti jokaiselle itsestään huolehtivalle, aktiiviselle naiselle. Tilaa Kauneus ja Terveys nyt joko itsellesi tai lahjaksi osoitteessa lehtikuningas.fi! Katso päivän paras tarjous sivustoltamme tai kysy asiakaspalvelusta.
HUOM! Tarjoukset ovat voimassa uusille tilaajille kotimaassa. Edellisestä tilauksesta on näin ollen täytynyt kulua vähintään 100 vuorokautta.

Läs mer
Fäll ihop

Arviot Kauneus & Terveys

3
E
Lehden esittelemät vaatteet ja muut tuotteet ovat yleensä kalliista hintaluokasta. Toivoisin lisäksi, että edes jossain numerossa ei olisi laihdutusjuttuja.
4
Terttu
Aika paljon luettavaa.
4
Terttu
Aika paljon luettavaa.
5
Terttu
rakastettu
4
Helena
Katselin viime viikolla kosmetologilla käydessäni kauneus & terveyslehteä.ajattelin tilata kokeeksi näytejakson.sattui juuri siinä numerossa olemaan kiinnostavaa luettavaa ihonhoitotuotteista sekä meikeistä.siksi hyvä että siinä oli myös testattu kyseisiä tuotteita.huulipunaa,kynsilakkaa sekä ripsivärejä.myöskin juttu meikki sekä päivä & yö voiteista oli itselleni hyödyllinen.ostin lehden perusteella itselleni kyseisen yövoiteen sekä huulipunan.osoittautuivat toimiviksi tuotteiksi.
0
Suvi
Tuli jostain näytelehti. En tilaisi, melko hintava kun huomioi että yli 30 sivua lehdestä on mainoksia. Ehkä semmosten 30-45 vuotiaiden naisten lehti.
0
Tuula
Minulle on tullut lehti pari vuotta ja lehti on aika hyvä. Mutta nyt en enää tilaa lehteä. Siinä on monessa kohtaa niin vaalea teksti, ettei sitä näe lukea.

Kauneus & Terveys

Julkaisua / vuosi: 
14
Kieli: 
Suomi
Arvostelu: 4 (5 ääntä)

Tarjoukset

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle