• Ei puhelinmyyntiä
 • Turvalliset maksutavat
 • Suomen suurin valikoima
 • Kauneus & Terveys

Tuotekuvaus Kauneus & Terveys lehti

Kauneus ja Terveys – Hyvinvointilehti aikuiselle naiselle

Tilaa nyt Kauneus ja Terveys Lehtikuningas.fi-sivustolta ja avaa ovi inspiroivaan ja hyvinvoivaan elämään! Kauneus ja Terveys on ihana ja inspiroiva lukupaketti, joka tarjoaa ajankohtaisimmat aiheet muodista, kauneudesta, terveydestä ja hyvinvoinnista. Lehti on suunnattu sinulle, joka haluat näyttää parhaat puolesi ja ennaltaehkäistä sairauksia. Kauneus ja Terveys on energinen pakkaus, joka viihdyttää, neuvoo ja ennen kaikkea inspiroi.

Miksi valita Kauneus ja Terveys?


Kattava sisältö: Lehti tarjoaa runsaasti kauneuden uutuustuotteiden arvioita, testejä ja muodonmuutosjuttuja. Löydät iloa, hyötyä ja koskettavia selviytymistarinoita. Kauneus ja Terveys on täynnä inspiraatiota, olipa kyse sitten kauneudenhoidosta, terveydestä tai hyvinvoinnista.
Muodin ja kauneuden maailma: Kauneus ja Terveys esittelee muotimaailman uusimmat tuulet suoraan catwalkilta. Lehti auttaa sinua löytämään oman tyylisi ja tarjoaa parhaat shoppailuvinkit. Lisäksi saat hyödyllisiä vinkkejä ihonhoitoon, hiusten hoitoon ja kynsien kaunistamiseen.
Terveys ja hyvinvointi: Lehti antaa vastauksia moniin terveyteen ja hyvinvointiin liittyviin kysymyksiin. Kuinka pääsen eroon stressistä? Mistä löydän motivaatiota liikkumiseen? Syönkö minä terveellisesti? Kauneus ja Terveys tarjoaa hyödyllisiä vinkkejä terveelliseen ruokavalioon, liikuntaan ja mielen hyvinvointiin liittyen.
Ihmissuhteet ja mielen tasapaino: Lehti sisältää työkaluja ihmissuhteiden pohtimiseen, itsetuntemuksen syventämiseen ja mielen hallintaan. Kauneus ja Terveys kertoo tarinoita, joihin voit samaistua ja jotka saavat sinut arvostamaan hyviä asioita elämässäsi.

Kauneus ja Terveys ilmestyy 14 kertaa vuodessa, joista kaksi on tuplanumeroita. Se on lehti jokaiselle itsestään huolehtivalle, aktiiviselle naiselle. Tilaa Kauneus ja Terveys nyt joko itsellesi tai lahjaksi osoitteesta Lehtikuningas.fi ja löydä uusi inspiraation lähde hyvinvoivaan elämään! Katso päivän paras tarjous sivustolta tai kysy lisää asiakaspalvelusta.

Tilaa Kauneus ja Terveys pysyvästi reiluun hintaan


Tilaa tämä lehti meiltä pysyvästi reiluun hintaan. Pysyvästi reilu hinta tarkoittaa sitä, että lehtitilauksesi hinta on täysin sama seuraavallakin jaksolla. Kun tilaat nyt, pysyy tilauksesi hinta täysin samana seuraavallakin jaksolla. Ja sitä seuraavalla, niin kauan, kun pidät tilauksesi voimassa. Voit siis huoletta nauttia lehdestäsi ilman hinnankorotuksia. Tämän lupauksen saat vain A-lehdiltä, ainoana Suomessa. Tarjoukset ovat voimassa uusille tilaajille kotimaassa. Edellisestä tilauksesta on näin ollen täytynyt kulua vähintään 100 vuorokautta. Tämä rajoitteen Lehtikuninkaalle on asettanut lehden kustantaja A-lehdet Oy. Jos tilaukseen sisältyy digitaalinen näköislehden lukuoikeus ja digiarkisto saat ohjeet sähköpostitse, kun tilaus on kirjautunut kustantajan järjestelmään. Voit lukea lehden digiversiota kätevästi kotona, mökillä tai vaikka matkalla.
Läs mer
Fäll ihop

Arviot Kauneus & Terveys

3
E
Lehden esittelemät vaatteet ja muut tuotteet ovat yleensä kalliista hintaluokasta. Toivoisin lisäksi, että edes jossain numerossa ei olisi laihdutusjuttuja.
4
Terttu
Aika paljon luettavaa.
4
Terttu
Aika paljon luettavaa.
5
Terttu
rakastettu
4
Helena
Katselin viime viikolla kosmetologilla käydessäni kauneus & terveyslehteä.ajattelin tilata kokeeksi näytejakson.sattui juuri siinä numerossa olemaan kiinnostavaa luettavaa ihonhoitotuotteista sekä meikeistä.siksi hyvä että siinä oli myös testattu kyseisiä tuotteita.huulipunaa,kynsilakkaa sekä ripsivärejä.myöskin juttu meikki sekä päivä & yö voiteista oli itselleni hyödyllinen.ostin lehden perusteella itselleni kyseisen yövoiteen sekä huulipunan.osoittautuivat toimiviksi tuotteiksi.
0
Suvi
Tuli jostain näytelehti. En tilaisi, melko hintava kun huomioi että yli 30 sivua lehdestä on mainoksia. Ehkä semmosten 30-45 vuotiaiden naisten lehti.
0
Tuula
Minulle on tullut lehti pari vuotta ja lehti on aika hyvä. Mutta nyt en enää tilaa lehteä. Siinä on monessa kohtaa niin vaalea teksti, ettei sitä näe lukea.

Kauneus & Terveys

Julkaisua / vuosi: 
14
Kieli: 
Suomi
Pysyvästi reilu hinta!
Arvostelu: 4 (9 ääntä)
1. Valitse tilaustapa
2. Valitse tarjous
 • Pysyvästi reilu hinta. Näköislehti ja näköislehtiarkisto.
  6 kuukautta:
  39,90
  * Kestotilaus
 • Pysyvästi reilu hinta. Näköislehti ja näköislehtiarkisto.
  12 kuukautta:
  79,90
  Tilaajalahja!
  Arvo 9,90 €

  1 lisänumero Kauneus ja Terveys-lehteä

  * Kestotilaus
 • 6 kuukautta:
  69,30
  * Määräaikainen
 • 12 kuukautta:
  138,60
  * Määräaikainen
 • Pysyvästi reilu hinta. Näköislehti ja näköislehtiarkisto.
  6 kuukautta:
  39,90
  * Kestotilaus
 • Pysyvästi reilu hinta. Näköislehti ja näköislehtiarkisto.
  12 kuukautta:
  79,90
  Tilaajalahja!
  Arvo 9,90 €

  1 lisänumero Kauneus ja Terveys-lehteä

  * Kestotilaus
 • 6 kuukautta:
  69,30
  * Määräaikainen
 • 12 kuukautta:
  138,60
  * Määräaikainen

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle