Isänpäivä 10.11.2019


Muista isää marraskuun toisena sunnuntaina! Tältä sivulta löydät kaikki parhaat isänpäivätarjoukset.


Ehdit tilata vielä sunnuntaina 10.11 ja tulostaa kortin isälle. Tilauksen alkavat seuraavasta mahdollisesta ilmestyvästä numerosta.

Lahjaideat isälle


Tarvitsetko apua täydellisen lahjan etsintään?

Käytä lahjaopasta ja löydä täydellinen lahja!

Näytä ehdotukset

Kaikkien aikojen suosituimmat lahjat


Täydellinen isänpäivälahja osoitteesta Lehtikuningas.fi
Tilaa isälle mieluinen lahja edullisesti osoitteesta Lehtikuningas.fi! Yli tuhannen lehden valikoimastamme löytyy varmasti sopiva lehti jokaiselle isälle. Hyödynnä nyt isänpäivän mahtavat erikoistarjoukset ja muista isää hänen makuunsa sopivalla lehdellä! Vuonna 2019 isänpäivä on sunnuntaina 10. marraskuuta. Ehdit tilata isänpäivälahjan, vaikka isänpäivänä! Tulosta tai lähetä isälle lahjakortti ja kerro, että lehti saapuu myöhemmin.

Lehtitilaus on mahtava lahja isälle, jolta löytyy jo kaikkea! Antamalla lahjaksi lehtitilauksen, annat lahjaksi mukavia lukuhetkiä aamiaispöydässä, viihdyttävää seilailtavaa iltapäiväkahvia juodessa ja hyvää lukemista ajankuluksi työmatkalle. Jos haluat apua oikean lehden valintaan, kokeile lahjaopastamme tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Isänpäivälahja kaikenlaisille isille
"Isänpäivä, mitä lahjaksi?" on varmasti kysymys, joka monella on mielessä isänpäivän aikaan. Jokainen isä on uniikki ja jokaisella on omat mieltymyksensä ja kiinnostuksen kohteensa. Toisia kiinnostaa tiede ja historia, toisia autot ja vauhti. Jotkut isät tykkäävät urheilusta, jotkut taloudesta ja kulttuurista. Jotkut isät rakastavat ruuanlaittoa ja viinejä, jotkut taas haluavat lueskella sarjakuvia. Joitakin isiä veri vetää seikkailemaan luonnossa, toiset taas viihtyvät kotosalla nikkaroiden. Laajasta lehtivalikoimastamme löytyy lehdet kaikista mielenkiinnonkohteista - jokaiselle jotakin! Olemme koonneet alle kaikki suosituimmat isänpäivälahjat.

Lahjaopas – löydä täydellinen lahja isälle!
Lahjaoppaastamme voit katsoa vinkkejä juuri omalle isällesi sopivista lehdistä. Valitse vain isän henkinen ikä ja luonnetyyppi, ja lahjaoppaamme etsii sopivat lehdet! Jos vieläkin mietit, että mitä lahjaksi isälle voit kysyä vinkkejä myös osaavalta asiakaspalvelultamme. Lehtitilaus on toivottu lahja. Muista isää marraskuussa!
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D