• Ei puhelinmyyntiä
  • Turvalliset maksutavat
  • Suomen suurin valikoima

Peruutus & palautusoikeus

Lehtikuningas.fi peruutus- ja palautusoikeus lehtitilauksen yhteydessä

Tilaajalla on Kuluttajasuojalain 6. luvun nojalla oikeus peruuttaa etämyynnissä tekemänsä uusi määräaikais- tai jatkuva tilaus 14 päivän kuluessa ensimmäisen lehden vastaanottamisesta. Peruuttamisilmoitus voi olla vapaamuotoinen ja sen voi tehdä suullisesti tai kirjallisesti kustantajalle. Jos maksu on suoritettu Klarnalla MPS:lle voi peruutuksen tehdä myös MPS:n asiakaspalveluun. Peruuttamisoikeus ei koske maksullisia verkkopalveluita, joiden käyttö alkaa heti, yksittäisiä näytelehtiä ja ennakkoon maksettavia ulkomaisia määräaikaisia lehtitilauksia. Tilauksen peruuttamisen voi tehdä ottamalla yhteyttä kustantajan asiakaspalveluun sähköpostilla, puhelimitse tai kirjeitse. Kustantajan yhteystiedot löydät asiakaspalvelusivultamme ”tilauksen peruutus”. -kohdasta MPS ilmoitus tehdään sähköpostitse osoitteeseen [email protected].

Kun peruutat ennakkomaksetun lehtitilauksen, palautamme sinulle kaikki saadut suoritukset viimeistään 30 päivän kuluttua peruutusilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen samalla maksutavalla, jota on alun perin käytetty. Klarnalle palautuksesta ilmoittaminen ei ole peruutusilmoitus, eikä tämä ilmoitus välity meille Klarnalta. Jos olet maksanut lehtitilauksen kustantajalaskulla ilmoittaa kustantaja, kuinka palautus suoritetaan vastaanotettuaan tilauksen peruutuksen. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus.

Lehtikuningas.fi peruutus- ja palautusoikeus tuotteiden oston yhteydessä

Ostettaessa tuotteita Verkkosivustolta koskee näitä 14 päivän peruutus- ja palautusoikeus kuluttajansuojalain mukaisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että sinulla on oikeus peruuttaa ja palauttaa ostoksesi ilmoittamalla peruutuksesta meidän asiakaspalveluumme 14 päivän sisällä siitä, kun olet vastaanottanut tilatun tuotteen.

Peruutus- ja palautusilmoituksesta pitää käydä ilmi asiakkaan nimi, osoite sekä tilausnumero. Tuotteen on oltava samassa kunnossa kuin vastaanotettaessa peruutus- ja palautusoikeuden pätemiseksi. Asiakas on vastuussa siitä, että palautettaessa tuote on alkuperäisessä kunnossa sekä siitä, että tuote pysyy samassa kunnossa palautuskuljetuksen aikana. Asiakas maksaa itse palautuksen postikulut. Jotta palautus on pätevä, täytyy Lehtikuninkaan palautuslomakkeen löytyä mukana täytettynä paketista.

Palautuksen täytyy olla perillä meillä enintään 14 päivää sen jälkeen, kun meidän asiakaspalvelumme on vastaanottanut ilmoituksen palautuksesta. Rahojen palautus tapahtuu 10 päivän sisällä palautuksen vastaanottamisesta.

Peruutusoikeus ei koske rikkoutuneita tuotepaketteja tai nopeasti vanhenevia tai huononevia tuotteita, kuten elintarvikkeita. Peruutus- ja palautusoikeus ei koske intiimituotteita. Peruutus- ja palautusoikeus ei myöskään päde, mikäli ilmoitus tuotteen palautuksesta saapuu meille myöhemmin kuin 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle