• Ei puhelinmyyntiä
 • Turvalliset maksutavat
 • Suomen suurin valikoima
 • Tosi Elämää

Tuotekuvaus Tosi Elämää lehti

Lehti täynnä aitoja tarinoita ja suuria tunteita!

Pidätkö tosipohjaisten tarinoiden lukemisesta? Haluatko lukea jotakin, joka saa tunteet pintaan? Silloin Tosi Elämää -lehti on kuin tehty sinulle. Tosi Elämää kertoo tarinoita oikeiden ihmisten eletystä elämästä: niin kovista kohtaloista kuin ilon ja onnen hetkistäkin. Älä enää epäröi vaan tilaa Tosi Elämää nyt – parhaat tarjoukset löydät aina osoitteesta Lehtikuningas.fi!

Tosi Elämää -lehden kirjoittajia ovat tuiki tavalliset ihmiset, jotka ovat elämänsä aikana kokeneet jotakin epätavallista, mieleenpainuvaa tai hätkähdyttävää. Lehdestä kaikuu aito elämänkokemus, ei tyhjät ja ilmasta napatut julkkisjuorut.

Ihmisten tarinat koskettavat, vaikuttavat ja joskus yllättävätkin. Lukija saa tietää miten tapahtumat saivat alkunsa, miten ne etenivät ja millainen loppuratkaisu niille saatiin. Kerronta on henkilökohtaista, ja mukaan mahtuu tarinoita muun muassa avioliitoista ja avioeroista, lapsista, sairauksista sekä kuolemasta.

Koska lehden jutut ovat aitoja ja oikeiden ihmisten kirjoittamia, on niihin helppo samaistua. Jokaisesta lehdestä löytyy aina varmasti joitakin tarinoita, jotka jollakin tavoin peilaavat lukijan omaa elämää. Siten lehdestä voi saada uusia näkökulmia ja vinkkejä sekä tukea oman elämän ongelmiin ja tapahtumien käsittelyyn.

Tosi Elämää julkaistaan kuukausittain, 12 numeroa vuodessa. Jokainen lehti on tuhti lukupaketti täynnä mielenkiintoista luettavaa ja unohtumattomia lukuelämyksiä todellisesta elämästä, kokemuksista ja uskomattomista selviytymistarinoista!

Tilaa nyt Tosi Elämää itselle tai lahjaksi ystävälle edulliseen kampanjahintaan osoitteesta Lehtikuningas.fi!

Läs mer
Fäll ihop

Arviot Tosi Elämää

5
Senni
Yllättävän hyvin kirjoitettuja tarinoita.
5
Leena
Täyden kympin lehti
5
Leena
Tosi hyvä lehti, jänniä, elämänmakuisia monipuolisia tarinoita
5
Leena
Tosi hyvä lehti, jänniä, elämänmakuisia monipuolisia tarinoita
5
Paula
Tosi hyvä lehti, olen kirjoittanut siihen aikoinaan itsekin. Olen ollut myös tilaajana. Nytten olen ostanut irtonumeroita, koska se tulee edullisemmaksi.
5
Rozi
Unelmointi kannattaa
5
Melina
Olen jo ainakin puolen vuoden ajan ostanut Tosi Elämää lehden joka kuukausi. Aina odotan uutta numeroa. Luen lehden muutamana iltana. Niin hyvää viihdettä ja järkyttäviä surullisia onnellisia tarinoita. Ihan suosikki lehteni.
0
Katja
Hyvä lehti, tykkään lukea ja hintakin on hyvä.
1. Valitse tilaustapa
2. Valitse tarjous
 • Erikoistarjous
  5 nroa:
  24,90
  (-36%)
  * Kestotilaus
 • 12 nroa:
  56,00
  (-15%)
  * Kestotilaus
 • 12 nroa:
  69,00
  (-11%)
  * Määräaikainen
 • Erikoistarjous
  5 nroa:
  24,90
  (-36%)
  * Kestotilaus
 • 12 nroa:
  56,00
  (-15%)
  * Kestotilaus
 • 12 nroa:
  69,00
  (-11%)
  * Määräaikainen

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle